KARÁCSONY

Ezzel a Mikulással vigyázzon, nehogy rohamot kapjon

2014. november 24., hétfő 09:34

Karácsonyi időszakban ellepik a boltokat a furcsábbnál furcsák Télapók. Csokimikulásban és apró kis mütyürben is könnyen talál olyat, ami túlmutat a sima puttonyos változaton és van valami extra vonása. A fociszurkoló és a műanyag Blackberry-utánzatba rejtett Mikulás után most egy villogó darabot mutatunk.

A stroboszkópos, nyakba akasztható Mikulás világít, de nem akárhogy. Cukor nem sok jár hozzá, inkább csak egy Télapó, ami piros és kék színben villog, de úgy, hogy ha feltenné a kocsi tetejére, mindenki lehúzódna ön elől. Jól gondolja meg, hogy vesz-e ilyet, ugyanis egy nyakbaakasztó is jár hozzá, így abban sem reménykedhet, hogy gyereke majd lerakja valahol és elfelejti. Nem, ez ott fog lógni a nyakában. Egyedül abba reménykedhet, hogy hátha lemerül valamikor, jövő karácsonyig. Ha nem, akkor égősor helyett vagy mellé felakaszthatja a fára a 250 forintos Mikulást.

Untitled1.gif
Fotó: Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
290 szavazat 242 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta