HÚSVÉT

Flitteres tojással, szőrös tyúkkal, vagy rózsaszín izével díszíti idén a lakást húsvétra?

2014. április 16., szerda 12:18

Tavaly is megnéztük, hol milyen dekorációkat lehet vásárolni húsvétra, akkor nagyon jókat szórakoztunk rajta, ezért idén is felkerekedtünk, hogy lássuk, miket lehet beszerezni, ha ünnepivé tennénk a lakást. Az már a csoki körképből is kiderült, hogy idén új szereplők jelentek meg, de a dekoráció még durvább, láttunk ugyanis szőrős kakast is!

Valamiért minden ünnep során a kiegészítő dekorációk azok, amikor a készítők - vagy nevezzük egyenesen dizájnereknek őket? -, olyan mértékben engedik szabadjára a fantáziájukat, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja a gondolatmenetüket. Az, hogy valami giccses, már rég nem számít: a legújabb trendek szerint úgy tűnik, minél szürreálisabb is kell legyen. Persze azért találtunk rendes és cuki darabokat is, így mindenki saját maga döntheti el, mennyire engedi, hogy lakásában átvegyék a hatalmat a lentebb is látható műremekek.

Túránk során a Müller, az Interspar, a One Euro Market, az Euro Shop és a Kik felhozatalát néztük meg. A legkifinomultabb dolgokat még mindig a Müllerből szerezheti be, bár azért meg kell hagyni, pont ott láttuk a szőrös kakast is, ami azért elég végletes összképet ad. Az Intersparban a kedvencünk a strasszokkal teleaggatott nyúl volt, holtversenyben a madárijesztő nyuszival. A Kikben a húsvéti égősorra csodálkoztunk rá, bár a ledes-színváltós nyuszinál se láttunk sok furábbat, míg az Eurós boltokban a flittereket és a tollas tojást imádtuk. De beszéljenek helyettünk a képek, ahol megmutatjuk árral együtt, mit hol tud beszerezni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta