Vegyen sportszereket gyereknapra!

Ha még mindig nem döntötte el, mivel lepje meg gyerekét vasárnap, akkor ajánlunk néhány olyan sportszert, amivel kicsit kimozdulhatnak a lakásból, és a szabadban, akár a kertben is játszhatnak. Persze most is ügyeltünk arra, hogy menő cuccokat mutassunk, amit biztos, hogy használni fognak a gyerekek

Szétnéztünk mi akciós éppen a hiperekben és hova érdemes menni ha kicsit profibb dologra vágyna a gyerek.

Auchan: tollas, gördeszka, trambulin

Most ünnepli 16 éves szülinapját az Auchan, így egyébként is nagy kedvezményekre számíthat, de a gyereknapra is kiemelten készültek. Tollasütő szett mellett Repcsis gördeszkát is vehet, vagy boxzsákot hogy a feszültséget ne egymáson vezessék le a gyerekek. Ha nagy a kert, akkor vegyen bele tramublint is, amit akár az egész család tud használni, vagy kisebb gyereknek pancsolót. Sajnos menőbb görkorcsolyát nem láttunk.

Tollasütő szett  899 forint
Gördeszka  3490 forint
Boxzsák 6990 forint
Trambulin  34.890 forint
Pancsoló  3490 forint
shutterstock 136184756
Shutterstock

Decathlon: görkori, mini teniszpálya, sárkány

A komoly felszereléstől a kezdőig talál kiegészítőket a Decathlonban legyen szó gyerek, vagy akár felnőtt tollasozásról, gördeszkázásról vagy görkorizásról. Utóbbi kettőből még a legegyszerűbb sem gagyi, úgyhogy nyugodt szívvel ajánljuk. Ha nagy a kert akár mini teniszpályát is készíthet, vagy a garázsbeállóra (persze csak ha nem lejt) pakolhat ki egy hálót. Egyébként rengeteg szabadtéri játék közül válogathat, amiket majd a strandra is kivihetnek, például frizbit vagy bumerángot esetleg sárkányt is reptethet.

Gyerek tollas szett 1990 forint
Felnőtt tollas szett 2490 forint
Frizbi 790 forinttól
Bumeráng 1590 forinttól
Sárkány  1590 forinttól
Gördeszka 5990 forinttól
Görkorcsolya 5990 forinttól

Hervis: tollas, roller, strandlabda

A Hervisben is sok szabadidős sporthoz talál eszközt gyerekének, ráadásul itt is talál komolyabb felszereléseket is, igaz  drágábban mint a Decathlonban. Itt más a tollasütő is megállná a helyét a profik világában is és annyiért is vehet rollert, amennyiért más még biciklit sem. Strandlabdaszettet is jóval drágábban talál itt, igaz ez neoprén, bár attól még ugyanúgy elgurul a labda, és átütheti a szomszéd kertjébe, mint az olcsóbb változatot.

Görkorcsolya  10.990 forinttól
Tollas szett 6990 forint
Roller  21.990 forinttól
Strandlabda szett  7499 forint
Gördeszka  25.699 forint
shutterstock 114413437

Tesco: görkori, medence, ugrálóvár

A Tesco néhány egészen nagyon durva ajánlat mellett (póni fejű kék Barbie, vagy ez mi az Isten itt?) azért klszült értékelhető termékkel is. Például ők a görkorcsolya szetthez védőfelszerelést is adnak a gyerekeknek. Ha görkorit szeretne itt kapja meg a legolcsóbban. A 3 kerekű roller is akciós, vagy ha medencében szeretne hűsölni, akkor azt is vehet egész olcsón, de ha nagyobbra vágyik, akkor talál olyat is, amiben az egész család ellehet a nagy nyári hőségben. Sőt vehet akár ugrálóvárat is, hogy az önöké legyen a környék legmenőbb kertje. 

Görkorcsolya szett 4890 forint
Roller (3 kerekű)  3590 forint
Medence (240 cm átmérőjű)  5590 forint
Hinta 7690 forint
Ugrálóvár 29.990 forint
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek