ŐSZ 2013

Rossz az idő, nézegessen ikonikus ernyőket!

2013. szeptember 14., szombat 13:28

Egyre ritkábban viszünk magunkkal ernyőt, akkor is borult az ég: régen még komoly kiegészítőnek számított az ernyő, az elegáns hölgyek ruhájukhoz igazították annak színét és mintáját, a magazinok pedig előszeretettel használtak esernyőket a fotózásokon.

Galériánkban megnézheti, a 20-as években hogyan vonultak zuhogó műesőben a modellek a kifutón, milyen esernyővel pózolt Mick Jagger a 70-es években és milyen ernyőket készített Sophia Loren egyik kedvenc divattervezője!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta