KARÁCSONY

Kurvás Télanyó és kigyúrt Télapó csokiból

2013. november 26., kedd 08:44

Mindenki fejében az a kép él, hogy a Télapó egy kedves pocakos öregúr, akinek egyetlen vágya, hogy boldog gyerekeket lásson maga körül, ezért minden évben meglepi őket egy kis csokival, vagy ajándékkal ha egész évben jól viselkedtek. Teszi ezt olyan lelkesedéssel, hogy még borotválkozni sincs ideje elmenni, mert egész nap csak ajándékokat készít, vagy a rénszarvasokat gondozza. Felesége pedig a hű társa, segít mindenben a férjének, hogytényleg ne legyen más dolga, csak az, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára.

Ennek a képnek az ellentéteként, a Müllerben találtuk meg az ifjabb Mikulást és becses nejét ábrázoló csokifigurákat, amelyek a gyerekek eddigi világképét alapjaiban változtatják meg, és mindenki eldöntheti, hogy pozitív vagy negatív irányban. A Mikulásnak 1890 forintért ugyanis kigyúrt felsőteste van. Bizony, a pocakos figura már a múlté, ezért gondoljuk, hogy ő csakis ifjabb kivitel lehet, sőt, a sarkköri hideget is jól bírja, ugyanis nem hord felsőruházatot. Életét már nem csak annak szenteli, hogy boldog gyerekkora legyen mindenkinek, sokkal inkább annak, hogy kockás legyen a hasa. Felesége, Télanyó 1590 forintba kerül, szintén híve az alulöltözésnek, és arcából ítélve elég sokmindent megélt. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta