Ezek az utalványok húzzák ki a férfiakat a pácból

Előző cikkünkben megnéztük, hogy milyen utalványok közül válogathat az, aki nem mer könyvet vagy műszaki cikket vásárolni, de tudja, hogy a másik fél valami ilyesmire vágyik. Most azoknak segítünk, akik attól tartanak, nem tudnának megfelelő illatszert vagy ruhát választani, és a döntést inkább szerettükre, barátjukra, ismerősükre bíznák. Részletek a hajtás után!

Divatmániásoknak itthonról

A legtöbb fast fashion üzletben a pénztárnál egész évben ott sorakoznak az ajándékutalványok, nem kell mást tenni, csak ki kell választani a megfelelő értékű darabot. Az H&M üzleteiben állítólag most olyan kártyákat lehet kapni, amelyek jótékony célokat szolgálnak, így két legyet üthet egy csapásra. Ha nem tudja pontosan, hogy a másik félnek mi a kedvenc márkája, akkor vásárolhat plázás utalványokat is, amelyeket a bevásárlóközpontok adott üzleteiben lehet beváltani. Ezeket általában az információs pultnál lehet megvásárolni. Van saját vásárlási utalványa többek közt a WestEndnek, a Duna Plázának, a Mammutnak, a Camponának, az Árkádnak Budapesten, Pécsen és Szegeden is. 

Divatmániásoknak külföldről

Cikkeinkben rendszeresen ajánlunk darabokat az Asos kínálatából. Jó hír, hogy náluk is lehet rendelni ajándékutalványt, mégpedig négyfélét (2 nőknek és 2 férfiaknak), ráadásul ezek értékét a vásárló adja meg, de csak fontban szabható meg az összeg. Az utalvány mellé természetesen személyes üzenetet is lehet választani, és az is megadható, hogy három hónapon belül mikor kapja meg a másik fél. Nagy szerkesztőségi kedvenc a ModCloth is, és aki szereti a cukiságokat, az biztos örülni fog egy ajándékkártyának tőlük. Az interneten megrendelhető utalvány értékét náluk is a vásárló adja meg, és választhat, hogy ModCloth e-mailben értesítse a szerencsés kiválasztottat, vagy az ajándékozó otthon szépen kinyomtatja a kártyát és személyesen adja oda. 

A Topshop oldalát is érdemes felkeresni. Mivel az utalványokat postai úton Magyarországra nem szállítják ki, így marad az e-mail vagy a nyomtatás. Sebaj, lehet mellékelni szabályos üzenetet, és a legördülő menüben ki lehet választani, hogy 10 és 100 font között milyen értékű legyen az adott utalvány. A Net-a-porter nem egy olcsó hely, de tele van tervezői cuccokkal, és persze nekik is van virtuális ajándékkártyájuk 50 eurós minimum és 10 000 eurós maximum értékkel. Az ajándékozandó e-mailben kapja majd meg az utalványt, amelyen személyes üzenetet is lehet küldeni. 

nete gift

Minden, ami szépségápolás

A Douglas, az egyik legnagyobb hazai parfümérialánc 1000, 5000 és 10000 forintos címletekben kínál ajándékutalványokat, amelyeket az üzleteikben lehet megvásárolni, és Európában bárhol beválthatóak. November 18-ától a Marionnaud üzleteiben is lehet kapni ajándékkártyákat, mégpedig ötféle változatban. Az utalványokat nem adott címletekben árulják, hanem a vevő tölti fel az általa kívánt összeggel, amit természetesen nem kell egyszerre levásárolni.  A parfümériák mellett természetesen a drogériákban is érdemes körülnézni. A DM üzleteiben 1000 forintos címletekben vásárolhatóak meg az utalványok, és egy helyes kis tok is jár hozzájuk, de vigyázat, nem lehet őket korlátlan ideig felhasználni. 

Ha a természetes kozmetikumok érdeklik inkább a megajándékozandó felet, akkor sem kell aggódni. A Lush 5000 és 10000 forintos utalványokat kínál, amelyeket az interneten is meg lehet vásárolni. A kártyák a vételtől számítva 3 hónapig érvényesek, és az üzletek mellett telefonos rendeléseknél is fel lehet használni. A Body Shop utalványait, amelyek egyébként 2000, 5000 és 10000 forintos értékben kaphatóak, szerencsére egy évig lehet beváltani bármely magyarországi üzletben. A Manna natúrkozmetiumok is megvásárolhatóak utalvánnyal. Van 5000, 10000 és 20000 forint értékű kártya is, ám ezek csak december 31-ig válthatóak be az online áruházban, és csak egyszeri vásárlásra jogosítanak. 

lush utalvany 10000-500x500

+ 1 

Pár évvel ezelőtt Magyarországon is nagy divat lett az átalakítás. Lakatos Márk például külön szalont is nyitott azoknak, akik rászánták magukat a változtatásra, de aki úgy érzi, hogy szívesen lepné meg egy kényeztető nappal szerettét vagy ismerősét, többféle ajándékkártya közül választhat, és ezek mellé díszdoboz is jár. Persze nem feltétlenül kell nagyban gondolkodni, és érdemes utánajárni annak is, hogy a célszemély kedvenc szépségszalonjának van-e saját utalványa, nagy valószínűséggel lesz. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek