Gubás Gabi viszi a Klíma üzenetét (x)

klimaklub_logo_lead„Testünk jelez, ha betegség támadja meg. Földünk ugyanígy tesz. S bár egyre súlyosabb tüneteket produkál, mégsem vesszük komolyan a jeleket." - mondja Gubás Gabi színművésznő, aki a Klíma Klub által február 19-én szervezett Maszkos Klímaparádén való részvételével kívánja felhívni a figyelmet a klímaváltozás problémájának fontosságára.

gubas_gabi_cikk„A hírességek igazán fontos feladata, hogy népszerűségük által figyelmeztessék az embereket arra, milyen következményekkel jár felelőtlen viselkedésünk, és hogyan fordíthatjuk vissza a már elindult folyamatot."

A művésznő a hétköznapokban is környezettudatos életet él: ügyel a takarékos vízfelhasználásra, letette voksát az energiatakarékos izzók mellett, és bevásárlás közben sem feledkezik el a műanyagszatyrok pazarlása okozta károkról. „Miénk a Föld, ezért vigyáznunk kell rá!"

A Klíma Klub február 19-én szervezi meg a II. Magyarországi Klímacsúcsot, mely a tavalyihoz hasonlóan idén is lehetőséget biztosít a politikai, gazdasági és tudományos szféra legjelentősebb képviselőinek, hogy véleményt alkothassanak az éghajlatváltozásról és a fenntartható fejlődésről.

A konferencia beharangozójaként kerül megrendezésre a Maszkos Klímaparádé, ami a csúcs napján, a kora délelőtti órákban bolygatja majd meg az ébredező főváros életét.
A résztvevők a Nyugati téren felállított molinóra felírják Klíma Üzenetüket, melyet aztán a maszkos felvonulók zenés kísérettel juttatnak el a Radisson Blu Béke Hotelbe, a II. Magyarországi Klímacsúcs helyszínére, ahol aztán felolvassák a döntéshozóknak.
A Klímaparádé lényege, hogy a lakosságot is felrázza, és szimbolikusan bevonja a Klímacsúcson zajló párbeszédbe.

...és akik már biztosan magukkal hozzák a Klíma Üzenetét: Gubás Gabi, Dér Heni, Rippel Viktor és Puskás Peti.

Ha szeretnél velük találkozni, és közösen eljuttatni Klíma Üzeneted a Klímacsúcsra,
gyere a Nyugati térre február 19-én fél 9-kor a körórához!

Mit hozz magaddal?

Készíts saját maszkot, melyre az éghajlatváltozással kapcsolatos gondolataid, érzéseid rajzolod.
Légy Te a legfeltűnőbb a felvonulók közül!

Tehát,

Hol: 2009. február 19., Nyugati tér (köróránál)
Mikor: 8:30-9:15; A felvonulás negyed tízkor indul a Nyugati térről!

További info : Klimaklub

336 27 80; 06-70/360-7718

Oszd meg másokkal is!
Mustra