Ha kíváncsi vagy, hogyan készül egy társadalmilag hasznos gyertya, milyen ízű a méltányos kereskedelem kávé, vagy a Tata csemegéje, akkor a Merlinben a helyed szombat délután.

A Civilek éjszakája keretében idén először megrendezett Társadalmi vállalkozások délutánján az érdekes programok mellett arra keresik a választ, hogy vajon bűn-e profitot termelnie egy civil szervezetnek, illetve mit jelent és miért hasznos egy társadalmi vállalkozás.

Az eseményen többek között bemutatkozik a fruit of care - a gondoskodás gyümölcse társadalmi márka, mely társadalmi vállalkozásként értelmi sérült emberek által gyártott és iparművészek által tervezett ajándéktárgyakat készít és forgalmaz, illetve a Csoport-téka Egyesület, amelynek célja, hogy - társadalmi vállalkozás keretében - közvetve és közvetetten különböző hátrányos helyzetű csoportok tagjait segítse hátrányaik leküzdésében, társadalmi beilleszkedésükben.

szappangolyokEmellett lesz lekvárkóstolás, készségfejlesztő játékok, gyertya és szappankészítés, árverés, kiállítás és vásár.

Az esemény helyszíne és időpontja:
(1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.)
2010. június 26. 16-19 óra

Részletes program, illetve további információ: www.fruitofcare.blogspot.com

Mustra