Kiskutyaként követtem - Vimos herceg elárulta, hogyan vette rá Taylor Swift az énekelésre

GettyImages-452272205

Úgy tűnik, Taylor Swift annyira elbűvölő a valóságban, hogy elég ránéznie egy férfira és ő azonnal megteszi, amit szeretne. Nos, ki a vérbeli nő, ha nem ő?

Történt ugyanis, hogy még 2013-ban a királyi család tagját Taylor Swift a színpadra vitte, hogy énekeljen ő is egy jótékonysági rendezvényen a Kensington Palotában. Az énekesnő azt szerette volna, hogy Vilmos herceg is csatlakozzon Jon Bon Jovihoz, miközben a Livin' on a Prayer című számot énekli.

Most, nyolc évvel később Vilmos herceg elárulja, hogyan történt meg az emlékezetes pillanat az Apple Fitness+ Time to Walk sorozatának egy különleges karácsonyi epizódjában, amelynek premierje december 6-án, az pontosan ma esedékes.

"Szóval körülbelül – ennek már közel 10 éve lehet – el sem hiszem, hogy tényleg elmesélem ezt a történetet. Elmentem a Centrepoint egy jótékonysági adománygyűjtő gálájára. Ez egy fiatal, hajléktalanokkal foglalkozó jótékonysági szervezet, amelyet nagyon szeretek. Itt éves adománygyűjtésről van szó, és ha tehetem, mindig ott vagyok. Az eseményen Jon Bon Jovi és Taylor Swift is részt vett, ami engem is majdnem levett a lábamról" – szúrta ki a People, amint Vilmos herceg elkezdte mesélni a történetet.

„Amikor leültem nézni Jon Bon Jovi előadását, azt gondoltam: »Ennyi. A munkám mára elvégeztem. Egy perc múlva vacsora, és lehet, hogy tudok beszélgetni néhány emberrel, és egy kicsit szolgálaton kívül vagyok.« Nem is gondoltam arra, hogy mi fog ezután történni” – részletezte.

GettyImages-452272257
Dave J Hogan/Centrepoint / Getty Images Hungary

"Szóval Taylor Swift mellett ülök. Ő a bal oldalamon. És miután Jon előadja az első dalt, egy kis szünet következik, és felém fordul. A karomra teszi a kezét, a szemembe néz, és azt mondja: »Gyerünk, Vilmos. Menjünk és énekeljünk«” – emlékezett vissza a herceg.

"A mai napig nem tudom, mi tört rám. Őszintén szólva, még most is beleborzongok attól, ami ezután történt, és nem értem, miért adtam be a derekamat. De őszintén szólva, ha Taylor Swift belenéz a szemedbe, megérinti a karjodat, és azt mondja: »Gyere velem...« Szóval felálltam az asztaltól, mint egy kiskutya, és azt mondtam: »Igen, oké, ez nagyszerű ötletnek tűnik. Követlek«" – idézte fel a nyolc évvel ezelőtti izgalmakat Vilmos herceg. 

„Valamiféle transzban léptem fel a színpadra, majd a Livin’ On a Prayer című dalának felénél tértem magamhoz És azt gondoltam magamban: »A színpadon állok, és a "Livin' On a Prayer"-t éneklem, amikor még a szöveget sem tudom?«″ – mondta, és hozzáfűzte, hogy a gálán résztvevőkön azt látta, hogy mindannyian imádták és szurkoltak, úgyhogy  az jutott eszébe, ha a többiek élvezik, akkor szóljon róluk az éjszaka.

„A fekete nyakkendőm alatt  folyt rólam az izzadság. Úgy éreztem magam, mint egy hattyú, és próbáltam nyugodtnak tűnni kívülről, de belül közben azért küzdöttem, hogy a víz felszínén maradjak″ – összegezte emlékeit a herceg, és bevallotta azt is, hogy bár sokszor óriási tömeg előtt kell megjelennie, a színpadon szerzett tapasztalatai ellenére sem volt felkészülve arra, hogy énekelnie is kelljen majd egy színpadon. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra