Városvadász: Kitalálod, melyik városban készült a kép?

Az Atlanti-óceán partjára, egy közkedvelt mexikói üdülővárosba látogatunk.

Mexikó északkeleti csücskében járunk, a Yucatán-félszigeten – helyszínünk egy szinte teljesen sík területen, az Atlanti-óceán észak–déli irányban húzódó partján fekvő város. Egészen az 1950-es évekig a civilizációtól érintetlen oázis volt néhány halászfaluval és maja romokkal, majd a mexikói kormány nekilátott, hogy külföldi befektetők bevonásával turisztikai központot hozzon itt létre, amely Acapulcóval és Miami Beachcsel vetekedhet. Ma már gigantikus szállodasor várja az idelátogatókat, a gyönyörű tengerpartnak és a forró időjárásnak köszönhetően (a januári átlaghőmérséklet 24 Celsius-fok, nyáron gyakran 40 foknál is többet jelez a hőmérő) a város igazi turistaparadicsom. A 630 ezer lakosnak otthont adó város a maja „kígyófészek” kifejezés után kapta a nevét, más források szerint viszont „aranyedényt” jelent a név.

Felkészültél? Jöhet a kép!

Kitalálod, hol készült a kép?

Kitalálod, hol készült a kép?
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Nem volt elég? Vadászd le tegnapi városunkat is!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra