Kiakadt a fröcsögő nőgyülöletre a Szex és New York ikonja

GettyImages-1351593849

Kicsit kiakadt Sarah Jessica Parker, miután állítólag többen is kritizálták őt és a többi főszereplőt ősz hajuk miatt.

Az amerikai Vogue magazin 2021. decemberi számának adott interjújában a színésznő visszavágott a azoknak, akik ősz haját kritizálták az And Just Like That... forgatásán készült képeken.

Parker erre jelezte, hogy egy férfit persze senki nem kritizálna, mert ősz hajjal mert megjelenni valahol.

GettyImages-1341623165
James Devaney / Getty Images Hungary

Annyi nőgyűlölő megjegyzést kapunk, amennyi Soha. Nem. Történhet Meg. Egy Férfival. Ősz haj, ősz haj, ősz haj. Nahát, neki ősz haja van?” – fogalmazott, mielőtt régi barátja, Andy Cohen tévés műsorvezető irányába intett.

Andy Cohennel ülök, akinek az egész feje ősz, és ő tökéletes. Miért oké, ha neki ősz haja van? Nem tudom, mit mondjak nektek, emberek!”

Hozzátette, hogy számított némi kritikára, de arról álmodni sem mert volna, amit az emberek a közösségi médiában írnak arról, ahogy kinéz. 

Mindenkinek van valami hozzáfűznivalója. „Túl sok ránca van, nincs elég ránca.” Szinte olyan érzésem van, mintha az emberek nem akarnák, hogy rendben legyünk azzal, amilyenek vagyunk, mintha szinte élveznék, hogy fájdalmak okoznak nekünk azzal, amilyenek manapság vagyunk, akár azzal, hogy a természetes öregedés mellett döntünk, és nem nézünk ki tökéletesen, vagy azzal, hogy csinálok valamit, amitől jobban érzem magam” – folytatta az 56 éves színésznő.

GettyImages-1343408000
James Devaney / Getty Images Hungary

Tudom, hogy nézek ki. Nincs választásom. Mit tegyek ellene? Állítsam meg az öregedést? Szűnjek meg? – fogalmazott Sarah Jessica Parker. 

Az And Just Like That..., amelyben Kristin Davis, Cynthia Nixon, Nicole Ari Parker és Sara Ramirez is szerepel, decemberben debütál.

Korábban egyébként a Dívány is írt arról, hogy a trollkodás éppenséggel nem a legkedvesebb dolgok közé tartozik, viszont, ha érdekel, hogy a trollok miért szeretnek annyira belegázolni mások lelkivilágába, alább kifejtettünk. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra