Rod Stewart London utcáin járőrözik éjszaka, hogy vigyázzon a feleségére, Pennyre

GettyImages-2367887

A zenei legenda, Rod Stewart arra vállalkozik, hogy London utcáin autózzon, miközben felesége, Penny rendőri bevetésre készül a „legdurvább” területeken.

Rod Stewart nem tud aludni éjszaka, mert aggódik rendőr felesége, Penny Lancaster miatt.

A 76 éves zenész addig nem nyugszik meg, amíg meg nem bizonyosodik róla, hogy szerelme épségben zárja az éjszakai műszakot. A zenész, akinek többek között a Forever Young című slágert is köszönhetjük, minden este küld egy sofőrt, hogy hazavigye Pennyt, és néha maga a zenész is járőrözik az utcákon, hogy biztonságban tudja feleségét.

Rod bevallotta, hogy sokszor halálra aggódja magát Penny miatt, mert néha London legdurvább részein dolgozik.

Egy nemrégiben adott interjúban Rod Stewart részletezte, hogy mennyire aggódik a felesége és az ő olykor veszélyes foglalkozása miatt.

Nem alszom, hacsak nem hívnak, hogy biztonságban van – idézi a Mirror a zenész szavait.  

Amikor pedig különösen nyugtalan, Rod körbeutazza Londont, hogy megkeresse a feleségét.

Valamelyik este áthajtottam a Rolls-Royce-ommal a London Bridge-en – mondta Rod, akinek a felesége a londoni város rendőrségénél dolgozik különleges rendőrtisztként, amióta áprilisban megkapta a jelvényét.

Penny azután kapott kedvet, hogy csatlakozzon a rendőrséghez, miután részt vett a Channel 4 Famous and Fighting Crime című műsorában. A reality sorozatban az élet legkülönbözőbb területeiről származó hírességek láthatók rendőrök mellett a legkülönfélébb, és nagyon intenzív helyzetekben.

Az egykori modell tud sikereket felmutatni szakmájában, ekként értékeli, amikor megmentette egy ember életét, ugyanis  lebeszélte arról, hogy leugorjon egy hídról. 

A büszke férj pedig azt mondta Penny munkájáról, hogy a nő szereti Londont, és gondoskodni akar a városról és az ott élő emberekről. Azért arra talán a zenész sem számított, hogy lesz néhány álmatlan éjszakája. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra