Már puszilkodni sem lehet a brit királyi családban?

GettyImages-1344021120

Elég sok szabálynak kell megfelelniük a brit királyi család tagjainak, ha nyilvános megjelenésre kerül a sor.

Úgy tűnik, minden részletre kiterjedő szabályrendszer szerint éli az életét a brit királyi család. Például nem tehetnek melírt a hajukba, és nem is rúzsozhatják magukat nyilvánosság előtt. Azonban ez még semmi, mert szabályozzák azt is, hogy a házastársak milyen érzelmeket mutatnak ki a publikum előtt – számol be róla a Promotions

Példának hozzák, hogy a királyi család tagjai nem foghatják meg nyilvános helyen egymás kezét, és nem is válthatnak csókot.

A szabályok márpedig azért vannak, hogy betartsák őket. Vilmos herceg és Katalin hercegné ezt a szabályt eléggé komolyan is veszi.

GettyImages-1220072377
Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Csak egyetlen olyan kép létezik a párról, ahol megcsókolják egymást, ez pedig az esküvőjükön készült. 

Vagy a szabályok inkább azért vannak, hogy megszegjék őket? Harry és Meghan Markle jól láthatóan fittyet hány az etikettre. Legalábbis az alábbi, 2018-ban készült kép erről tanúskodik. 

GettyImages-1005653438
Chris Jackson / Getty Images Hungary

Érdekességképpen álljék itt, hogy a Dívány nem is olyan rég számolt be arról, hogy egy vadiúj tanulmány szerint az, hogy mennyit csókolózol a pároddal, a szexuális elégedettségedet mutatja. A csók a nőknél például összefügg azzal, hogy az utolsó szexuális aktus alkalmával milyen vagy mennyi orgazmusa volt, és azzal is, hogy mennyire sűrűn él szexuális életet éppen aktuális partnerével.

A férfiak esetében az aktus közbeni csók gyakorisága szintén jelentős közvetlen hatást gyakorolt a szexuális aktusok gyakoriságára és a szexuális elégedettségre. És ugyanígy, a csókolózás gyakorisága általánosságban véve – tehát, hogy naponta hányszor csókolóznak partnerükkel – jelentős közvetlen hatást gyakorolt az orgazmusra, a szexuális gyakoriságra, a szexuális elégedettségre vagy elégedetlenségre, és a párkapcsolati elégedetlenségre.

Beszámoltunk arról is, ha valamiért elhanyagoljuk a csókolózást a párkapcsolatunkban, akkor az egyaránt a férfiak és a nők kapcsolati elégedetlenségének jelzője lehet, és írtunk arról, hogy a csók segíthet helyrehozni a szexuális életeteket is. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra