Itt a világ első uniszex óvszere

GettyImages-555365309

Egy malajziai nőgyógyász találta fel a világ első uniszex óvszerét, amelyet nők és férfiak is hordhatnak, és olyan orvosi minőségű anyagból készült, amelyet általában sérülések és sebek kötszereként használnak.

A feltaláló abban reménykedik, hogy a Wondaleaf nevű uniszex óvszer hozzásegíti majd az embereket, hogy jobban vigyázzanak szexuális egészségükre, nemüktől vagy szexuális orientációjuktól függetlenül.

Alapvetően ez egy hagyományos óvszer, öntapadó borítással – mondta John Tang Ing Chinh, a Twin Catalyst orvosi kellékekkel foglalkozó cég nőgyógyásza. Ez egy öntapadó óvszer, amely a hüvelyhez vagy a péniszhez tapad, valamint lefedi a szomszédos területet, hogy extra védelmet nyújtson – tette hozzá.

A trükk pedig az, hogy a ragasztót csak az óvszer egyik oldalára hordják fel – magyarázta –, ami azt jelenti, hogy mindkét nem képviselői használhatják.

Minden doboz Wondaleaf két darab óvszert tartalmaz majd, és ára valamivel kevesebb, mint négy dollár lesz. Az óvszer poliuretánból készül, ami vékony és rugalmas, ugyanakkor erős és vízálló.

Ha egyszer felveszed, észre sem veszed, hogy ott van – jegyezte meg és elmondta azt is, hogy a Wondaleaf számos klinikai kutatáson és tesztelésen ment keresztül, és már idén decemberben kereskedelmi forgalomba kerül – írja a Reuters.

Oszd meg másokkal is!
Mustra