Házkutatást tartottak a zaklatással vádolt Marilyn Mansonnál, el is vittek tőle néhány dolgot

GettyImages-85234574

Hétfőn házkutatást tartottak Marilyn Manson nyugat-hollywoodi otthonában a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak kivizsgálása miatt.

A Los Angeles megyei seriff osztály tisztviselői megerősítették a NYPostnak, hogy a Különleges Áldozatok Irodájának körülbelül 8-10 nyomozója tartott házkutatást az énekes hollywoodi otthonában november 29-én, hétfőn reggel 7 óra körül.

Bár Marilyn Manson nem volt ott, a nyomozók körülbelül négy-öt órán keresztül kutakodtak nála, és különféle adattároló eszközöket foglaltak le, köztük pendrive-okat és merevlemezeket.

Marilyn Mansont, eredeti nevén Brian Warnert, számos nő vádolja bántalmazással, köztük volt menyasszonya, a Westworld színészője, Evan Rachel Wood. A színésznő egy februári Instagram-bejegyzésben nevezte Mansont bántalmazónak, ezen felindulva aztán egyre több nő vallott hasonló bánásmódról, és többen be is perelték az énekest, így Esmé Bianco is.

GettyImages-117252170
Gianfranco Calcagno / Getty Images Hungary

Bianco a szövetségi bírósághoz benyújtott keresetben azt állítja, hogy Manson szexuálisan, fizikailag és érzelmileg is bántalmazta őt. A férfi megfosztotta Biancót az élelemtől és az alvástól, bezárta egy hálószobába, megkorbácsolta, áramütést adott neki, és azzal fenyegetőzött, hogy megerőszakolja.

A Rolling Stone a hónap elején arról számolt be, hogy az énekes nőket zárt be a „Rossz lányok” nevű szobába, amelyet korábban stúdiónak használt, aztán átalakíttatta. 

Manson tagadta a vádakat. Ügyvédje, Howard King „bizonyíthatóan hamisnak” nevezte őket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra