Ezúttal a halott Marilyn Monroe szerepében tetszelgett Madonna

Kemény lehet visszakapaszkodni a figyelem középpontjába, de Madonnáról nem lehet azt mondani, ne próbálna meg mindent, de tényleg mindent.

Szóval, úgy tűnik, hogy Madonna környezetében valószínűleg egyetlen őszinte ember sem él, hogy közölje vele, méltósággal megöregedni menő dolog. Szóval, ha nem muszáj, a semmi apropóján ne mutogassa a seggét, és mindezt, ne a közönség, hanem maga miatt ne tegye. Madonnát ismerjük, szeretjük, tudjuk, hogy egész karrierje során tabukat döntögetett, most azonban lehet, hogy kissé messzire ment. 

Madonna ezúttal Marilyn Monroe 1962-es halálának jelenetét idéző fotókkal sokkolja a rajongókat. 

Valamilyen morbid és hátborzongató okból Madonna úgy döntött, hogy reprodukálja Marilyn Monroe halálos ágyát – írta az egyik kritikus a sok közül. A 63 éves Madonna a V Magazine új címlapján a szőke ikonikus bombázót személyesíti meg a Steven Klein fotós által készített, erősen retusált fotókon.

Az egyik felvételen az énekesnő arccal lefelé fekve, pucér popsival egy matracon látható, egy másik fotón pedig vényköteles tabletták üvegei láthatók az éjjeliszekrényén.

Marilyn Monroe-t 36 éves korában találták holtan otthonában, miután előző este túladagolta a nyugtató tablettáit. Valaki arról írt Twitteren a fotók kapcsán, hogy Madonna mindig is hátborzongatóan rajongott Marilynért.

A fotós, Steven Klein azt állítja, hogy a forgatás kevésbé szól Marilynről szól, és többnyire inkább arról, hogy ő maga mennyire képes érzéseket közvetíteni az objektíven keresztül, amit meg is próbált megörökíteni – számol be az ügyről a PageSix.

Nem a képek pontos újraalkotása volt az érdekes, hanem ami még fontosabb, a fotós és az alany kapcsolatát szerettük volna feltárni. A barátságot, a művészi folyamatot, és azt, hogy a művészet hogyan tudja utánozni az életet, és fordítva” – fogalmazott a sajtóközleményében, és arról is beszélt, hogy amikor elküldte a képeket Madonnának, az énekesnőt nagyon megindította Marilyn törékenysége életének abban az időszakában. 

Úgy döntöttünk, hogy keresünk egy szállodai lakosztályt, és megpróbáljuk megörökíteni a sztár és a kamera közötti kapcsolatot, ennek a kreatív együttműködésnek a rejtélyét és varázsát – összegzett a fotós, Steven Klein. 

Ebből könnyű levonni a következtetést, hogy Madonnát valószínűleg egyáltalán nem zavarta, hogy a róla készült képeket a felismerhetetlenségig manipulálták. Azután, hogy a fenekét a semmi apropóján mutogatta nem is olyan rég Jimmy Fallon Tonight Showjában, tulajdonképpen nem is olyan meglepő ez a fejlemény. 

Marilyn Monroe halála

Marilyn Monroe-t 1952. augusztus 5-én találták holtan a brentwoodi házában. A toxikológiai vizsgálat szerint a halál oka barbiturát-túladagolás volt. A vérében a halálos dózis többszörösének megfelelő klorálhidrátot és pentobarbitált találtak, a véletlen túladagolás tehát kizárták, és öngyilkosságot állapítottak meg. Az orvosságos fiolákat a szupersztár ágya melletti éjjeli szekrényen találták meg. Orvosai szerint Monroe-t erős szorongás és gyakori depresszió gyötörte, hangulata sokszor hirtelen és váratlanul ingadozott, és már korábban is előfordult, hogy túladagolta magát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra