Mennyit tudsz az Emily Párizsban című sorozatról?

GettyImages-1316337438
Berényi Bianka

Te is szívesen nézted Emily kalandjait a francia fővárosban? Itt az idő, hogy teszteld a tudásod, a sorozat eddigi 2 évadából!

A rajongók világszerte örülhetnek, ugyanis a Netflix nagy sikernek örvendő könnyed sorozata további évadokat tervez, így nem maradunk Emily és barátai nélkül. Maga Lily Collins is imádja Emily karakterét alakítani, és szerintünk is rá szabták ezt a szerepet. Ha szeretted a sorozatot, akkor viszont itt az idő, hogy leteszteld a tudásod az eddigi két évadból!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

0–3 pont: Te valószínűleg csak hallottál a sorozatról, nem láttad túl sok részét. De jó hír, hogy bármikor bepótolhatod!

4–6 pont: Te tuti, hogy bele-bele néztél a sorozatba, az is lehet, hogy csak a háttérben ment, de annyira nem figyelted meg jól a dolgokat benne. 

7–8 pont: Te hű nézője vagy a sorozatnak, azonban 1-2 apróság elkerülte a figyelmed. Lehet, hogy akkor voltál kint a konyhában egy teáért?

9–10 pont: Te rajongója vagy a szériának? Mert pontjaid alapján úgy tűnik! Gratulálunk a sikeres teszthez!

Oszd meg másokkal is!
Mustra