Kim Kardashian hivatalosan is szingli szeretne szeretne lenni, ezért bírósághoz fordult

GettyImages-1350958161

Kim Kardashian egyedülálló nőként folytatná az életét, ezért ügyvédje benyújtott egy kérelmet a bíróságra, hogy ez meg is történhessen.

Kim Kardashian azt kéri a bírótól, hogy válassza el a gyermekelhelyezés és a vagyon kérdését a családi állapotától, illetve jelezte azt is, hogy a továbbiakban lánykori nevét használhassa. Ha a bíró aláírja a kérelmet, az nem lesz különösebben nagy hatással a válására Kanye Westtel – írja a TMZ a birtokába jutott dokumentumok alapján.

Közben nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West nem igazán akar elválni, ugyanis egy Los Angelesi koncertjén előadta a Runaway című számát, és a dal végén azt mondta, „gyere vissza hozzám″, és hogy teljesen egyértelmű legyen a közlés célja, hozzátette: Kimberley. 

Korábban is beszélt arról, hogy szerinte kapcsolatuknak koránt sincs vége, ugyanis  hálaadáskor arról beszélt, hogy Istennek tervei vannak még vele és feleségével. Hogy Kimnek erről mi lehet a pontos véleménye, csak sejteni lehet, mert egy ideje egy komikussal, Pete Davidsonnal találkozgat. 

Azt is tudni lehet, hogy Kim már tett egy lépést, hogy rendezzék az anyagiakat is, ugyanis 23 millió dollárért kivásárolta Kanye-t a Hidden Hills-i birtokukból. Ennek ellenére nyilvánvalóan vannak még megoldatlan tulajdonjogokkal kapcsolatos problémák. Az egyetlen, amiben egyetértenek, hogy közösen nevelik a gyerekeiket. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra