Egyperces kvíz: Papp Laciról vagy Puskás Öcsiről van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Papp Laci és Puskás Öcsi neve fogalom, pályafutások során milliók rajongtak értük, emlékük pedig ma sem fakul. Kortársak voltak, egy év különbséggel születtek és néhány év különbséggel mentek el, sportolói karrierjükre a történelem is rányomta bélyegét. Mai kvízünkben állításokat sorolunk fel róluk. Az állítások java része mindkettőjükre igaz, de az összes állítás csak egyikükre. Nézzük, kitalálod-e, kiről van szó. 

Páratlanul sikeres magyar sportoló, Budapesten született az 1920-as évek második felében. 1952-ben a helsinki olimpián aranyérmet szerzett. Egy ideig a sportági válogatott szövetségi kapitánya volt. 1956-ban emigrált. 

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

És a tegnapi feladvány? Sima ügy volt? 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.