Egyperces kvíz: Kinek van több Oscar-díj-jelölése?

egyperces cover

Ez itt az egyperces kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Évről évre nagy csámcsogásra ad okot, amikor megszavazzák, ki volt a legjobb színész, melyik volt a legjobb film: az Oscar-díj nagy csinnadratta a filmes világban, ahova nemcsak azért mennek el az alkotók, hogy a hőn áhított aranyszobrocskájukat bezsebeljék, hanem azért is, hogy megmutassák: még élnek, virulnak, alkotnak és leginkább: még mindig képesek megvenni a legdrágább öltönyt vagy fodros ruhát. A filmtörténelem egyik legtöbbet jelölt Oscar-díjasa John Williams, a zeneszerző, aki olyan filmek muzsikájáért felel, mint a Csillagok háborúja-filmek, az Indiana Jones-filmek, a Schindler listája, a Jurassic Park vagy a Harry Potter-filmek... egyszóval mindazok a híres filmes témák, amiket beszippantott a popkultúra. Nemcsak Williams, de Walt Disney is a toplista élén áll. Ő volt az, aki útjára indította a Disney stúdióját, akinek köszönhetjük a filmes világ leghíresebb animációs filmjeit. Már csak az a nagy kérdés ezek után, hogy:

Melyiküknek van több Oscar-jelölése?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

És a tegnapi fejtörőt megoldottad már? 

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra