Egyperces kvíz: Melyik a több?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Az Országház Budapest és Magyarország egyik legimpozánsabb, legkidolgozottabb épülete, jelentősége ráadásul jóval túlmutat építészeti erényein. Jelenünk és jövőnk nagy kérdései dőlnek el ebben az épületben, kormánytagok és ellenzékiek ütköztetik érveiket hol egészen európai, hol inkább útszéli stílusban.

Magyarország jelenlegi miniszterelnökének bő harminc éve bérelt helye van az ország házában, képviselőként, frakcióvezetőként vagy épp miniszterelnökként hosszú ideje alapvető formálója annak, ami az ország házában történik. Mai kvízünkben két mennyiséget kell összehasonlítanod. Mit gondolsz, mi a több: az Országház építkezésének ideje években kifejezve, vagy Orbán Viktor eddigi miniszterelnökségeinek időtartama?

Melyik a több?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is tippeltél?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.