Egyperces kvíz: Melyik állítás igaz?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Ketchup nélkül nincs sült krumpli. Sőt, sokak szerint a rántott ételek, de még az üres főtt tészta is új életre kel egy kis édes-savanykás turbóval. Lehetséges volna, hogy ezt a finomságot eredetileg nem is gasztronómiai, hanem orvosi céllal hozták forgalomba? És az vajon igaz lehet, hogy – figyelembe véve, hogy az átlagos emberkölyök valahol 2,5 és 4 kiló közötti súllyal jön a világra – az eddigi legnagyobb súlyú újszülött kilenc kilónál is többet nyomott a mérlegelésnél?

Hétfői kvízünkben meghökkentő, néha hajmeresztő állítások csapnak össze, neked pedig azt kell eldöntened, melyik állítás az igaz a kettő közül. Nos, mit gondolsz?

Melyik állítás igaz?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

No és a tegnapi kvíz? Az már smafu?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.