Egyperces kvíz: Kiről van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

A katolikus egyház feje, a pápa nem csak a hívő emberek számára viszonyítási pont. Nyilatkozatai, a világ aktuális kérdéseire adott válaszai a nem hívő emberekre is hatnak, és nagyban befolyásolják az egyház megítélését is. Mai kvízünkben két népszerű, bár bizonyos szempontból megosztó egyházfőről, II. János Pálról és Ferenc pápáról fogalmazunk meg állításokat, köztük olyanokat, amelyek mindkettejükre igazak, és egy olyat is, amelyik csak az egyikükre. Neked azt kell kitalálnod, melyikükre igaz az összes állítás.

Nem olasz származású egyházfő. Pápai tevékenységét végigkíséri(te) a népek és vallások közötti egyetértés elősegítése. A Time magazin egy ízben az év emberévé választotta. Rendszeres utazásai miatt a világsajtó „az utazó pápa”-ként is utal rá.

Már biztosan tudod, ugye?

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is tippeltél?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra