Egyperces kvíz: Edvin Martonról vagy Mága Zoltánról van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Csütörtöki kvízünk az összehasonlításé. Olyan ismert emberekről, filmes karakterekről írunk, akiknek karrierjében, történetében jócskán akadnak közös vonások, de különbségek is. Állításokat sorolunk fel, melyek egy része mindkét hírességre igaz, az összes azonban csak az egyikre, neked pedig azt kell eldöntened, hogy melyikükre. 

Mai kvízünkben két megosztó karakterű zenészről kérdezünk, akikkel kapcsolatban – és ez megint csak hasonlóság köztük – jellemzően a kritika nélküli rajongás vagy a feltétlen elutasítás hangján szoktak szólni.

Akármelyik táborhoz is tartozol, kitalálhatod, ki az az 1974-ben született, itthon és világszerte is (el) ismert kortárs zenész, hegedűművész, aki többek közt a modernizált klasszikus, pop- és népzenei elemekkel kevert, úgynevezett crossover műfaj képviselője, és akinek már szülei is zeneértő, zeneszerető emberek voltak, és aki Jevgenyij Pljusenko korcsolyázó kűrjéhez írt szerzeményéért Sport Emmy-díjat is kapott?

Tudod már, igaz?

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is ilyen jól ment?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra