Egyperces kvíz: Kit neveztek ki a Karinthy Színház élére?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Csütörtöki kvízeinkben két ismert embert, esetleg filmes vagy más karaktert hasonlítunk össze. Összehasonlításuk alapja, hogy pályájukban, akár magánéletükben sok a közös vonás. Ezeket a hasonlóságokat soroljuk fel, majd egy olyan állítást is a sorok közé csempészünk, ami csak az egyik ismert emberre igaz. Neked azt kell eldöntened, kire igaz az összes itt felsorolt állítás. 

Nos, ki az a vidéken született, ma elsősorban a fővárosban játszó, mindössze 28 éves magyar színész, aki a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának színművész szakán végzett, vezetékneve egy Magyarországot is átszelő folyóra utal, és akit 2021-ben a Karinthy Színház igazgatójává neveztek ki? 

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

A tegnapi is ment? 

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra