Egyperces kvíz: Kit neveztek ki a Karinthy Színház élére?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Csütörtöki kvízeinkben két ismert embert, esetleg filmes vagy más karaktert hasonlítunk össze. Összehasonlításuk alapja, hogy pályájukban, akár magánéletükben sok a közös vonás. Ezeket a hasonlóságokat soroljuk fel, majd egy olyan állítást is a sorok közé csempészünk, ami csak az egyik ismert emberre igaz. Neked azt kell eldöntened, kire igaz az összes itt felsorolt állítás. 

Nos, ki az a vidéken született, ma elsősorban a fővárosban játszó, mindössze 28 éves magyar színész, aki a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának színművész szakán végzett, vezetékneve egy Magyarországot is átszelő folyóra utal, és akit 2021-ben a Karinthy Színház igazgatójává neveztek ki? 

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

A tegnapi is ment? 

Legyél te 2021 Szupertanára!

 

Az év Szupertanára címmel a Dívány és a Lidl idén is keresi az év legkreatívabb, legszuperebb módszerekkel dolgozó pedagógusát. A pályázatra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik egyedi és kreatív módszereikkel színt visznek a magyar oktatásba, akik ki tudnak lépni a tankönyvek által alkotott keretek közül, akik könnyen veszik az akadályokat és nincs számukra lehetetlen, ha kihívásokról van szó.

A verseny fődíja: egy vadiúj iPad Pro, egy 100 000 forintos Lidl vásárlási utalvány, valamint 1 millió forint értékű egészséges élelmiszer az iskolának, ahol tanítasz.

A pályázati feltételeket és a további részleteket erre a linkre kattintva találod. 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra