Neked tetszik a Fehér Ház dekorációja? A kommentelőknek nem

GettyImages-172765050

Nem különösebben sikerült Jill Bidennek elnyernie az amerikaiak kegyeit a Fehér Ház ünnepi dekorációjával. Volt, aki a színeket hiányolta, más egyszerűen csak csúnyának nevezte a karácsonyfát.

A hivatalos bemutató előtt a first lady tweetelt egy fotót a 18 méter magas Fraser fenyőről, és ezúttal nem volt sok köszönet a karácsonyi dekorból. 

„Hol vannak a színek? Úgy néz ki, mint egy óriási fa, amire éjszakai lámpákat aggattak" – írta egy Twitter-felhasználó, és más is hangot adott hasonló aggodalmának:

„Oké, rendben van. Több szín kell hozzá. Egy kis vörös életre keltheti ezt a fát”.

Mások keményebb szavakat is találtak nemtetszésük kifejezésére. 

„Csúnya pogány karácsonyfa” – írta egy harmadik felhasználó. 

Valaki más a John F. Kennedy elnöksége idején állított fát méltatta.

„A szokásos karácsonyi díszek azonban hiányoznak” – írta a Twitteren a személy, megosztva egy fotót Kennedyről és Jacqueline Kennedy first ladyről, amint egy cukorkákkal, díszekkel és gyertyákkal díszített fa előtt állnak – szúrta ki a NYPost.

Megint más a Fehér Ház keleti szárnyát körülvevő dekorációkat „csúnyának” nevezte, míg Trump díszeit „gyönyörűnek” minősítette.

GettyImages-1356190988
Alex Wong / Getty Images Hungary

„Melania mindig felügyelte a gyönyörű karácsonyi díszeket a Fehér Házban. Lehet, hogy nem ez volt a kedvenc feladata, de ízlésesek és kedvesek voltak. A kritikusok mindent megtettek, hogy lecsapjanak rá. Ezt az ízléstelen baromságot egy egydolláros bolt nem viselné el. Hamis ajándékok/kereskedelmi, és csúnya” – írta valaki.

Míg Melania Trumpot élesen kritizálták a dekorációi miatt – amelyek között 40 vérvörös fa is volt –, és sokan egy horrorfilm hátteréhez hasonlították őket.

Tényleg csúnya Jill Biden karácsonyfája?

Oszd meg másokkal is!
Mustra