Britney Spears visszakapta a szabadságát, és most nem tudja, mit kezdjen vele

GettyImages-457100765

Britney Spears megszólalt – azaz inkább írásban megnyilvánult –, nem sokkal azután, hogy édesapja már nem gyakorol felette gyámságot. Vallott  korábbi életéről, a szigorú szabályokról, amelyeknek eleget kellett tennie és arról is, hogyan bánt vele családja. 

A rászakadt szabadsággal szemmel láthatóan nem nagyon tud mit kezdeni az énekesnő. Egy Instagram-bejegyzésben ugyanis egy feldíszített karácsonyfa képét osztotta meg, noha még csak október közepén járunk.

Mert miért is ne?! – írta a kép mellé a bejegyzésben a bírósági döntés után nem sokkal, hiszen most már nem kell megfelelnie a szabályoknak, és a családja sem élősködik rajta.

Annyira vártam, hogy megszabaduljak a jelenlegi helyzetemből, és most, hogy itt vagyok, félek bármit is tenni, mert félek, hogy hibázni fogok – kezdte.

Spears azokról a dolgokról írt, amelyek megijesztik, például arról, hogy amikor autót vezet, paparazzik lesnek rá.

Nincs rendben, hogy meg akarnak ijeszteni, és kiugranak az autó elé. Mintha azt akarnák, hogy valami őrültséget tegyek – írta. Hozzátette, retteg attól is, hogy valamit rosszul csinál, ugyanakkor tudja, már máshogy kell cselekednie, mint  apja gyámsága alatt.

Korábban a Dívány is beszámolt az énekesnő kálváriájáról. Akkor azt írtuk, Britney Spears 39 éves korára eljuthat oda, ami az emberek nagy részének teljesen normális: eldöntheti, hogy akar-e gyereket szülni, és jó hír az is, hogy immár ő rendelkezik azzal a pénzzel, amit egyébként saját maga keresett meg. A Los Angeles-i bíróság ugyanis szeptember 29-én 13 év után felmentette a tinibálvány apját, James Spearst a gyámság alól. Sokan ezt az időt 13 év rabszolgaságként értékelik, amivel vélhetően Britney is egyetért, máskülönben nem hangoztatná, hogy apjának börtönben lenne a helye. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra