Mennyire vagy penge 2021 történéseiből? Most megtudhatod!

GettyImages-1278990936

Amint egy ideje már jól megszokhattunk, 2021 sem volt teljesen eseménytelen, sőt!

Halál, hajótorlasz, koronavírus, omikron – bőven volt miről írniuk a közéleti újságíróknak idén is. És te figyeltél, hogy mennyi minden történt ebben az évben is?

Kvízünkből megtudhatod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Nézzük, mennyire figyeltél oda a világ történéseire idén!

0–3 helyes válasz: Valószínűleg eléggé lefoglalt a magánéleted, ha nem igazán volt időd tájékozódni a világ eseményeiről, pedig olykor, ha társaságba keveredsz, nem feltétlenül hátrány, ha néha hozzá tudsz szólni az eseményekhez. 2022-ben talán majd jobban remekelsz.

0–7 helyes válasz: Nem rossz! Úgy tűnik, az idei évet nem egy barlangban töltötted, szóval ismered az alapokat, ami kezdetnek nem rossz. Miért nem próbálod meg újra a kvízt?

8–10 helyes válasz: Te aztán figyelsz! Fogadjunk, hogy a telefonodra egyfolytában érkeznek az Index, 24, HVG, CNN, BBC, Guardian értesítései a világ legfontosabb dolgairól! Szép munka, csak így tovább jövőre is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek