Városvadász: Kitalálod, melyik városban készült a kép?

Ha ki kellene választani a magyar rocktörténelem egyik nagy, kultikus helyét, biztos, hogy ez lenne az.

„A suliban rengeteget játszottunk, cigiztünk – akkor még trafikban szálanként is lehetett cigarettát kapni. Ekkor kezdődött az irgalmatlan vonzalmam a zenéhez. A házban, ahol laktunk, Csordás Árpi barátom bátyjának óriási s nagyon korszerű zenegyűjteménye volt és egy Philips szalagos magnója, ami akkor csodaszámba ment. Árpi állandóan fölhozta a magnót, és tomboltunk a Stonesokra, a Troggsra, a Beatlesre, a legizgalmasabb zenékre, a Byrdsre, meg ami a Szabad Európa Rádióból áramlott, mi azokat folyamatosan felvettük. Ott mi ketten tomboltunk, de ezerrel, ment a léggitározás, ugráltunk és meg voltunk zavarodva” – emlékszik vissza mai születésnaposunk a helyszínre, ahol nagy eséllyel te is jártál már. Legalábbis a városban, ahol található.

Kitalálod, hol készült a kép?

Kitalálod, hol készült a kép?
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ha nem volt elég, vadászd le a tegnapi várost is!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.