Még mindig a magyar fotós szürreális életképein ámul a világ

Mindennapi használati tárgyaink emberi méreteinkhez igazodnak: kézre áll a tojásszeletelő, a mosogatószivacs és az energiaitalos doboz is. De mi van akkor, ha megváltoztatjuk a perspektívát, és babszemnyi embereket helyezünk ezek közé a tárgyak közé? Minden csak nézőpont kérdése, nem igaz?

Csákvári Péter a nézőpontváltással játszik munkáiban: mindennapi használati tárgyakból, ételekből kreál valósághű, ugyanakkor kicsit bizarr, néha félelmetes, máskor fekete humorú képi világot aprócska vasútmodell-figurák köré. A magyar fotós képeivel nemcsak rangos díjakat hozott el, de több ismert külföldi lap hasábjain is szerepelt és tűnik fel rendszresen.

Csákvári Péter „apró, kitalált senkiföldjét” a vasúti terepasztalok iránti gyerekkori szenvedély és az ételfotózás szeretete hozta létre. A projekt saját oldalán további izgalmas képeket találsz, ha pedig te is szívesen fotózol kicsiket, itt képezheted kicsit tovább magad.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra