10 dolog, ami miatt a brit hercegnéknek mégiscsak rosszabb, mint neked

A hercegnék élete tele van lemondással: Harry herceg új feleségének az udvari életért cserébe le kellett mondania karrierről, ruhákról, közösségi oldalakról, és még az sem mindegy, mikor megy el aludni.

Meghan Markle a hétvégén hozzáment Harry herceghez, és sussexi hercegné lett belőle. Ez némi lemondással is jár, hiszen az azért mégsem járja, hogy a brit királyi család tagjai minden modern hétköznapi dolgot megengedjenek maguknak. A Buzzfeed összeszedte, hogy mi mindenről kell lemondania Meghan hercegnének, hogy ne legyen családi balhé otthon. Egyébként néhány viszonylag egyszerűen betartható szabály mellett azért vannak igen komoly elvárások is, mint például az a nüansz, hogy fel kell adnia eddigi karrierjét. De lássuk a többit! 

Nincs több szelfi

A királynő szerint az egész szelfi mizéria hülyeség, semmi értelme nincs, és hát akinek gyakorlatilag minden fontosabb eseményen több profi fotós is a közelében van, annak valóban felesleges még szelfiket is készíteni. 

#MeghanMarkle and fan #NYC #rachaelzane #suitsusa #suits #Toronto #canada #style #beauty #Classy #chic #fashion #celebrity #love

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Egyedül elindulni vásárolgatni

Nem csak vásárolgatni, de gyakorlatilag többé sehova sem mehet egyedül. Az OK! magazin úgy tudja, hogy a herecegnének női testőrsége lesz, akik minden hivatalos megjelenésén vele lesznek, és mivel olyan ezek után nem lesz, hogy nem hivatalos megjelenés, így gyakorlatilag egy kávéért sem ugorhat le egyedül. 

Nem használhat közösségi oldalakat

Az esküvő előtt néhány hónappal már feladta az összes közösségi oldalát az egykoron nagyon aktív Markle, aki már az eljegyzése után is sokkal kevesebbet posztolt. 

Nem tud szavazni az angol választásokon

Nem csak azért, mert a királyi család tagjai nem szólhatnak bele a politikába, hanem azért sem, mert nem brit állampolgár. A törvény nem tiltja ugyan, hogy a királyi család tagjai szavazzanak a választáson, viszont alkotmányellenes.

#suits100 #suitsusa #suits #toronto #canada #meghanmarkle

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Nem használhat élénk körömlakkot

A királynő utálja az élénk, hivalkodó körömlakkokat, ezért erről a hercegnőnek is le kell mondania. Mióta hivatalosan is vállalták a kapcsolatukat Harry herceggel, azóta nem is látta senki feltünő körmökkel.

Nem adhat autogrammot

Ezt már egyszer megszegte ugyan, de erre nagyon oda kell figyelnie, mert csak így kerülhető el, hogy visszaéljenek az aláírásával. Mondjuk mivel eddig bőszen osztogatta, nem lesz nehéz dolga annak, aki mégis nagyon vissza akar vele élni. 

A királynő előtt elmenni aludni

Nem állítjuk, hogy a királynő a hajnali dorbézolások embere, azt viszont utálja, ha valaki hamarabb elmegy aludni, mint ő, úgyhogy ezt Meghan hercegnének is nagyon szigorúan be kell tartania. 

Nem járhat miniben

Minél kevesebbet mutat meg magából, annál jobb - legalábbis a konzervatív uralkodói elvárások szerint. Ebbe beletartozik, hogy ne legyen mélyen dekoltált a ruhája, és hogy a combja se villanjon ki. 

Listen guys, for those of you requesting that I take down Meghan's childhood pictures, I won't. Not that I like Ninaki but because the focus is on Meghan. I hate that her own childhood friend would do such a thing for her own 5 minutes in the spotlight. But this is bound to happen when you're on the road to more success..its when friendships are tested and she (Ninaki) has shown what kind of friend she really is..a backstabber. The posts I put are for Meghan so I hope you understand where I am coming from with this. In the meantime..this is Meghan in #Jamaica with her Mom and #lindsayjillroth and #NinakiPriddy #tb #love #family #BritishRoyalFamily #royal #beauty #MeghanMarkle

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Fel kell adnia a karrierét

Már novemberben említette néhány interjúban, hogy most egy új fejezet kezdődik az életében, és ebbe nem fér bele az eddigi karrierje, vagyis a színészet. Egyébként mivel gyakran kiáll a nők jogaiért, valószínűleg ez volt a legnehezebb döntés a hercegné számára. 

Mostantól csak keresztbe tett lábbal ülhet

Az etikett szerint a nők kizárólag keresztbe tett lábbal ülhetnek, de persze itt is ügyelni kell, hogy közben nehogy a kelleténél jobban felcsússzon a szoknya. Megengedett a térdnél és a bokánál keresztbe tett láb is.

#Throwback to #MeghanMarkle #GoodHousekeeping magazine at #Boston there are more new images on pinterest 😊❤

Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) által megosztott bejegyzés,

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.