Fesztiválok, szex és hajókázás adott a hétre!

Július 17. Csütörtök

Ideje kimozdulni a városból, elvégre nemcsak nyár, de Bánkitó fesztivál is van a jó Nógrád-megyében, ami három önfeledt nap az egyetértés, a tolerancia, a megértés és zöld gondolkodás jegyében bringával vagy gyalog, a fenntartható világunkért. Igazi interaktív kikapcsolódás, ahol bárki fellépő, kiállító lehet. Aligha lenne érdemes kihagyni! Ha másfelé menne, van kultúra Tihanyban is, ahol tegnap kezdődött az Artplacc, a hely ahol a művészet jelen van és minden határt átlép. És tényleg.

Fotó: tekerjatora.hu
Fotó: tekerjatora.hutekerjatora.hu

Július 18. Péntek

Már a múltkor is ajánlottuk a Lets Talk About Sex bulit a Beat On The Bratben, hát most szólunk, hogy ma R. Kelly Trapped in the Closet című rap-operájával kezdenek, mármint, hogy meg lehet nézni. És ha ez még nem elég, azt ígérik, a vetítés után a budapesti éjszaka legmacsóbb férfijai dj-znek, akik nyilván sokkal férfiasabban tekerik a potikat, mint bárki más. Persze, ha valaminek köze van a szexhez, már annyira rossz dolog nem lehet.

Július 19. Szombat

Ma estére még hajós bulit is tudunk, hiszen ott a Bladerunnaz AHOY, "az első szabadtéri, nappali hajókázós drum & bass buli, amelynek során a Dunán ringatózva bulizhatunk, miközben a fantasztikus látképben gyönyörködünk, amelyet úgy hívnak, hogy Budapest." Mindezt a Zsófia rendezvényhajón tehetjük meg, így aznap valószínűleg nem lesz esküvő rajta.  

Fotó: Facebook
Fotó: FacebookFacebook

Július 20. Vasárnap

Ha ön megrögzött lokálpatrióta, mégis színházrajongó, akkor feltehetően örülni fog, hogy Budapestre látogat a székesfehérvári My Fair Lady. Szikora János rendezésében, Hirtling István főszereplésével Radnay Csillát tanítják meg beszélni Shaw híres színművének musicalváltozatában. 

Fotó: Vörösmarty Színház
Fotó: Vörösmarty SzínházVörösmarty Színház

Július 21. Hétfő

Csak egy pillanatra kalandoztunk el a kultúrában, és már itt is vagyunk egy újabb nyári összeröffenés, a Rakéta Fesztivál nyitónapján, ahol többek között fellépnek a Szagos Hörigekkók is, és már most szólunk, hogy 26-án meg Ricsárdgír, de erről igyekszünk szólni jövő héten is!

Fotó: Facebook
Fotó: FacebookFacebook

Július 22. Kedd

Ha ön igazi napimádó, akkor nyilván óriási örömmel tölti el, hogy akárcsak tavaly, idén is lesz Sun Festival Csobánkapusztán, méghozzá pont ma. A szervezők azt mondják, hogy "ha kicsit el szeretnénk tűnni a lassan megőrülő világunkból és visszatalálni önmagunk és a természet harmóniájába, akkor a Sun Festival a mi nyári menedékünk." Ez eléggé ezoterikusan hangzik, lefordítjuk: buli lesz. 

Fotó: Facebook
Fotó: FacebookFacebook

Július 23. Szerda

Ha visszatértek a szellemi wellnessből, már mehetnek is Kovács Anita festőművész kiállítására a Pizzicába, annál is inkább, mert a kultúra mellé a város egyik legjobb pizzáját kapja, a zenéért pedig Sir Weirdo felel ma este. De mehetnek az Akváriumba is, ahol az Origo Buborék Fesztivál veszi kezdetét. Elég csábító ingyenes programnak tűnik az Erzsébet téren, hiszen "Champagne-ok, pezsgők, proseccók, cavák, ciderek és a Buborék-borbár hazai habzóborai várnak rátok, világhíres márkák és újonnan debütált tételek egyaránt! A Strongbow Buborék színpadon Belmondo, Manoya, Good Time Boys és az Elefánt koncertezik esténként 8 órától, utánuk DJ Senior Hal és Lotfi Begi zenél, s a pezsgés kora délutántól késő éjjelig tart". Mondjuk ennél sokkal több tényleg nem kell!

1617676 701821176523493 1340739666213975472 o
Facebook
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek