Mi derült ki az instagramozásból?

Egy holland művész, Thomas Jullien 852 különböző instagramos képből összerakott egy videót, amiből többek között az a szomorú megállapítás vonható le, hogy az emberek akkor a legkevésbé eredetiek, amikor baromi művésziek szeretnének lenni. 

Jullien az ismert fotómegosztó alkalmazás legnépszerűbb témáit igyekezett feldolgozni, hogy megmutassa, hogy az emberek ugyanazokat a dolgokat nagyon hajlamosak ugyanúgy lefotózni, legyen szó az Empire State Buildingről, a naplementéről vagy a lábukról.

"Az Instagram bőséges forrása mindenféle képeknek. Szerettem volna megtalálni a rendszert ebben a káoszban" - nyiltakozta Jullien a Verge-nek. Sok fogást egyébként nem lehet találni a videón, legfeljebb annyit, hogy lemaradtak a selfie-s és a kajafotós képek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.