no

Csomagolj, kritikus tömeg lesz!

Április 18. Csütörtök

Végre hamisítatlanul itt a tavasz, persze azt mondják, csak a hét végéig, de ne legyünk borúlátók, inkább örüljünk annak, hogy London után újra Budapesten a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Az idén tíz éves PASO a Zöld Pardonban nyitja a szabadtéri koncertszezont, és a mai este azért is lesz izgalmas, mert ez lesz Csáki Zoltán gitáros búcsúkoncertje is. Lenéz rá?

Április 19. Péntek

Pénteken táncolunk, méghozzá Frenák Pállal és társulatával, ma van ugyanis az X&Y bemutatója a Trafóban. Párkapcsolati témákra fogékonyaknak ajánljuk különösen, hiszen a szeretetről, nemiségről szól, sőt az egész világról, amiben élünk. És ha ez még nem elég, akkor ugorjanak le a Kis Könyves éjre, hogy legyen mit olvasni elalvás előtt!

DSZZS20130417001
Szigetváry Zsolt

Április 20. Szombat

Az utolsó Critical Mass lesz ma Budapesten, a bringatömegek a Szent István park alatti alsó rakpartról indulnak délután négy előtt öt perccel, írjuk ezt azoknak is, akik esetleg arra vetemednének, hogy autóba ülnek Pesten. Persze ilyesmi eszükbe se jusson, hiszen a Critical Mass jó mulatság, aminek a végén bringát lehet emelgetni, kár hogy borús időt mondanak aznapra.

Április 21. Vasárnap

Érdemes odafigyelni, mert már csütörtök óta megy, és ma ér véget a Francia Filmtavasz a Puskinban és a Tabán mozikban. A mai napra a Starbuck című film tarthat a legkomolyabb érdeklődésre számot, ami csak amúgy franciásan egy spermadonor viszontagságairól szól. Ha kicsit korábban megy, akkor pedig az Életem szerelme című filmre ülhet be, ami amolyan női Fekete Péter.

Április 22. Hétfő

Végre egy hétfő, amikor semmit nem kell csináljunk, legalábbis nem dúskál a mai hétfő a különleges mulatságokban, de ez nem baj, mert azért a Gödör csak összehozott valamit, és nekünk ez bőven elég. Arról van szó, hogy nemrégiben volt a Föld Világnapja, aminek örültünk együtt vagy külön-külön, ma pedig lenézhetünk a Bélaműhely koncertjére, akik a legjobb választás erre a napra, amennyiben újrahasznosított ócskaságokból kívánunk zenét hallgatni.

Április 23. Kedd

Csomagolás-mániásoknak ideális program a Kiscelli Múzeum időszakos kiállítása, a Csomagoljam? A papír alapanyagú kereskedelmi csomagolás történetét mutatja be a kiállítás egészen a kezdetektől az '90-es évekig. A Kiscelli Múzeum gyűjteményén kívül magángyűjtők és más múzeumok anyagából válogattak tekintetbe véve a csomagolóanyagok környezetvédelmi problémáit is.

kedd
kiscellimuzeum.hu

Április 24. Szerda

A Hadik kávéházba lehet menni ezen a szerdán, amennyiben az irodalom iránt mutatunk érdeklődést. Már többször ajánlottuk a kávéház irodalmi programjait, most is ezt tesszük, a mai irodalmi szalonban A csillagok világa címen Bornai Tibor, Kepes András és Vámos Miklós beszélgetnek ma az írásról, a külvilágra való reflexióról, barátságról, de Bornai és vámos zenélni is fognak.

Mustra