Röhögjön Hasselhoffon, vagy legyen csak nő

Március 7. Csütörtök

A nőnap okán most egész héten csajos programokat ajánlunk, hogy ne csak szerencsétlen vágott virágokkal emlékezzenek meg a környezetükben élő pasik, hanem vigyék inkább önöket szórakozni. Persze van, amire jobb, ha inkább a barátnőjét rángatja el, rögtön csütörtökre adódik például egy csajos program, amikor a Kiscelli múzeumban megnyílik Szigethy Anna: Nők, portrék, pongyolák című kiállítása. A képzőművész fotósorozatokat, installációkat és rövid videókat mutat be, de ha ön ma nem ér rá, április hetedikéig megnézheti.

Március 8. Péntek

A Gödör Klub kecsegtető ajánlata szerint a nők hivatalos napján lehet menni bátran hozzájuk, mivel "hagyományos nőnapi koncertekkel" készülnek. Náluk a nőnap valódi 80-as évekbeli hangulatára számíthatunk, a fellépők alapján legalábbis az akkori és mai underground zenei világát jelenti. Magyarra fordítva annyit tesz, hogy fellép a Satöbbi, a Magashegyi Underground és DJ Viki. Na jó, inkább csak mondjuk azt, hogy ezt az estét a Nőnapi zöngicse névvel látták el, oszt jónapot.

Március 9. Szombat

Kell-e nagyobb meglepetés, mint Operabál hiányában, Orosz bálba vinni a nőt? A rendezők szerint ez Magyarország legelegánsabb orosz rendezvénye, hát ki merné ezt kétségbe vonni? Szóval, ha esetleg azért panaszkodik az asszony, hogy idén nincs hova felvennie a legújabb nagyestélyit, akkor héttől ketten hetvenezerért ihatnak-ehetnek meg bálozhatnak kedvükre az InterContinental Budapest Szálloda báltermében.

Március 9. Szombat +1

Ha azonban mégsincs kedve 35 ezer forintot elverni egyetlen este, akkor inkább nézze meg Szandtner Annát és Berki Szofit, ahogy a Pepita Ofélia bárban énekelnek. Az Anemona koncertre csak 800 forint a beugró, igaz ezért nem fogyaszthat kedvére, viszont egészen biztos, hogy felejthetetlen estében lesz része.

735005 618703244822791 1723099852 n
Fotó: Facebook

Március 10. Vasárnap

Kipihenni a szombat este fáradalmait hogyan is lehetne másképp, mint egy kellemes egészségügyi sétával? A "Nők Budapesten" Nyitott műtermek felfedező sétája simán jó lehetőséget nyújt erre. Kábé négy óra alatt járhatják végig a sétálók a műtermeket, és közben híres, Budapesthez kötődő nők legendáival és történeteivel ismerkedhetnek meg. Buszjegy vagy bérlet azért legyen önöknél!

Március 11. Hétfő

Hát, mi nem olvastunk még pasis Bridget Jones-naplót, pedig valami ilyesmiből íródott a Magyar Színház Facér pasi naplója című darabja. Már novemberben bemutatták, de arra gondoltunk, hogy üres hétfőre jó program lehet, elmehetünk megnézni, mivan ha a pasit hagyják faképnél. De ha másért nem a Társas/játékos Balsai Mónika miatt biztos, érdemes adni a darabnak egy esélyt.

pasi
Fotó: magyarszinhaz.hu

Március 12. Kedd

El se tudunk képzelni csajosabb programot, mint hogy David Hasselhoffon röhöngjünk torkunk szakadtából. Ha ön is így van ezzel, akkor okvetlen nézze meg a Corvinban a Jackyll és Hyde című Broadway musicalt, ugyanis ebben a kiégett vízimentő a címszereplő.

Március 13. Szerda

Mindig meglepődünk, hogy még akad, aki hisz a pesti humorban, pedig akad. Majdnem olyan nehéz ebbe beletörődni, mint a honi futball totális hanyatlásába, annál is meglepőbb, hogy a Budapest Bár felkarolta a témát. A mai napon a humort a Stand up Brigád csapata biztosítja, aztán lesz, ami lesz.

stand
Mustra