A héten jubilál a Mr. és Mrs.

A Verebes Linda-Pindroch Csaba színészházaspár 2011 szeptember 30-án mutatta be a Budapesti Kamaraszínházban a Mr. és Mrs., Pár-bajok öt színben című előadást. Január 16-án, azaz most szerdán ötvenedszerre bújnak egy másik házaspár bőrébe, ezúttal a Játékszín színpadán.

"Az ember életében a párkapcsolatok csak az első hatvan évben okoznak megoldhatatlan problémákat. Esetleg az első hetvenben. Utána már a megszerzett rutinnal nagyjából megoldható minden. Kivéve azt, ami akkor sem. Mr. Pindroch Csaba és Mrs. Verebes Linda öt olyan történetet játszik el, amely nő és férfi között megeshet. Életkorukból és az író korából adódóan nem tudják, hogy ötször öt is lehetne a történet, sőt végtelen számú is. Még nem tudják. Az öt jelenetet öt különböző művészcsapattal hozták létre, így aztán mindenki, minden szinten beletett mindent, amit párkapcsolati konfliktusból és persze boldogságból tudhat. A nézőnek nincs más dolguk, mint figyelni: mennyire jellemző minden a mellette ülő társára. Őrá nem. Ő kivétel."

Pindroch a bemutató idején a Díványnak elmondta, nagyon féltek, hogy rámegy a házasságuk a közös munkára, de úgy tűnik, hogy megússzák. "A rendezőket, akiket felkértünk – 5 embert – elsősorban játékvezetői feladattal bíztunk meg. Azt mondtuk nekik: békítőbírók vagytok, az a legfontosabb, hogy ne menjen tönkre a házasságunk. Kockáztattunk egy nagyon nagyot, és továbbléptünk. Linda második kiborulásakor, 11 év házasság után tudtam meg, hogy kell az ilyennel bánni."

Oszd meg másokkal is!
Mustra