Nyaralás mellé ajándék napvédő csomag? (X)

hwa_mTe is lázasan keresed az idei nyaralás úti célját? Talán már ki is találtad, hogy melyik országban töltöd el az értékes nyári szabadság napjait, de még nyomában vagy a megfelelő szálláshelynek és programoknak?

A nyaralás szervezése kellemes elfoglaltság, de sokszor elkel a szakértői segítség, hogy biztos az elképzeléseink szerint alakuljon minden.

A QUAESTOR Utazási Irodában felkészült és világjárt tanácsadók várnak, akik sokszor első kézből való tapasztalatuk alapján tudnak eligazítani a számtalan ajánlat között. A QUAESTOR Pontok további előnye, hogy itt megtalálhatók és foglalhatók a legjelentősebb utazásszervezők ajánlatai, tehát egy helyen átnézheted és összehasonlíthatod szinte a teljes piaci kínálatot. Az idei év meglepetéseként pedig három úti cél hotelbe szóló csomagjai mellé most Hawaiian Tropic napvédő csomagot adunk ajándékba! Az idei nyaralás tehát a QUAESTOR Utazási Irodából indul, de nézzük, merre is kínálkoznak a legjobb lehetőségek?

turkey

Törökországot azért kedveljük, mert az egyik legszebb része, a Riviéra mindent megad, amire egy utazó vágyhat, az egyszerűtől a luxusig. A Földközi-tenger partján kiemelkedő ár-érték arányban nyaralhatunk kiváló minőségű szállodákban, gondozott tengerparton, egyedülállóan gazdag ellátás és figyelmes kiszolgálás mellett a legmagasabb színvonalon.

Görögország - a jelenlegi körülmények mellett is - biztos választás azoknak, akik a tengerparti napozás mellett kulturális élményekre is vágynak. Az európai kultúra bölcsője egyben az egyik legszebb strandok lelőhelye is. Spanyolországban alig tudunk választani a dallamos nevű nyaralóhelyek között: Costa del Sol, La Manga, Mallorca, Teneriffe és Gran Canaria mind az igazi mediterrán, vérpezsdítő, izgalmas hangulatot és az élményteli nyaralást ígérik. A spanyolok egyik kedvenc üdülőhelye Benidorm, a napfény, kikapcsolódás és felhőkarcolók városa, mindent megad, amire egy hét könnyed és szórakoztató pihenés alatt vágyunk. Olaszország több mint egy úti cél, hiszen nem csak egy nyaralás élményét ígéri, de minden alkalommal egy feledhetetlen kóstoló az olasz életérzésből. Az itt szerzett élmények minden érzékünkre hatnak. A csodálatos tájak, az olasz borok, a fenséges ételek, az illatos kávék vagy a krémes fagylaltok csak a legegyszerűbb érveink az ország mellett. A varázsát személyesen kell felfedezned! Bulgáriát kezdjük újra felfedezni, hiszen nemcsak szép szálláshelyeivel, homokos strandjaival, rózsaligeteivel, középkori kolostorokkal, hanem méltányos áraival is vonzza a nyaralókat. Horvátország az örök kedvenc. Isztria mellett mindenképp ismerd meg egyszer a Krk sziget hangulatos városait vagy járd be a Plitvicei tavak varázslatos vidékét!

Listánkon még számtalan nyaralóhely szerepel. Találd meg a számodra ideális célpontot a segítségünkkel! Nevezd meg Te, hogy hova utaznál, milyen utazást képzeltél el, és legjobb tudásunk szerint adunk tanácsot és ajánlatokat! Keress minket a QUAESTOR Pontokban országszerte vagy a www.quaestor.hu/travel weboldalon!

* A tájékoztatás nem teljes körű. Az akció pontos feltételeit keresd a www.quaestor.hu/travel oldalon. Az ajándék termékek 2010. május 20-tól vehetők át a QUAESTOR Pontokban, a vonatkozó feltételek mellett és a készlet erejéig.

QUAESTOR Utazási Iroda: www.quaestor.hu/travel

Blogmustra