Idén ne égj le a nyaralástól! (X)

pr_questorA tengerparti nyaralások egyik legnagyobb előnye, hogy akár egy hét alatt vonzó barnaságra tehetünk szert. Válassz kedvező utazási ajánlatainkból és Hawaiian Tropic napvédő csomaggal ajándékozunk meg!

A nap káros hatásai ellen szerencsére mára számos napvédő termék közül választhatunk. Mind közül az egyik kedvencünk a Hawaiian Tropic márka napolajai és naptejei, mert egyedi, egzotikus, kókuszos illatuk nemcsak a bőrünkre, de a kedvünkre is pozitív hatással vannak. Emellett hatékonyak is és így aranyló barnaságot ígérnek, kompromisszumok nélkül.

A napvédő felszerelés kiválasztásánál egy fokkal nehezebb csak az ideális úti cél megtalálása. A QUAESTOR Utazási Irodánál a felkészült és a mediterrán nyaralóhelyeken jártas tanácsadóink segítségével ez sem okozhat gondot. Meglepetésként pedig a lefoglalt török-, görög- vagy spanyolországi nyaralás mellé Hawaiian Tropic napvédő csomagot adunk ajándékba.*

Számodra melyik lesz idén az ideális célpont? Ebben segítünk egy rövid áttekintéssel a kedvenc helyeinkről:

Törökország

Kemer - A Földközi-tenger partján, a Taurus hegység lábánál csodálatos környezetben élvezhetjük a török város hangulatát.

Antalya és Belek - A török Riviéra központja, amit a legenda szerint a Kr.e. I. században a földi paradicsomnak tartottak.

Alanya - A Kleopátra partszakasz gyönyörű strandjain pihenhetjük ki a dzsipes kirándulások vagy a városnézés és vásárlás okozta fáradalmakat.

Akciós ajánlatok

Görögország

Kréta - A görögök legendás kedvességét Krétán hatványozottan megtapasztalhatjuk. Ha autóval járjuk be a szigetet, rejtett tengerpartokat találhatunk, ahonnan turisták tömegétől messze élvezhetjük a hihetetlenül kék tengert.

Korfu - Milliónyi olajfájával és ciprusaival, egyedülálló műemlékeivel senkinek nem okoz csalódást. Rodosz -A városban az antik kultúra értékei között sétálva észrevétlenül ránk ragad a görög életvidámság és életszeretetet.

Akciós ajánlatok

Spanyolország

La Manga - Egy gyönyörű földnyelv, melynek mindkét partját tenger határolja. A belső tenger, az ún. Mar Menor 50%-os sótartalma Európában egyedülálló, és jótékony hatással van egészségünkre.

Benidorm - Kék zászlós, azaz kiváló minősítést érdemlő strandja, nyüzsgő nappali és éjszakai élete és a spanyol Disneyland jelenléte biztosítja az élményekben gazdag nyaralást.

Tenerife - Vulkanikus eredetének köszönhetően az itt található fürdőhelyek többsége egészen sötét, így igazán érdekes fürdőzési élményt nyújt.

Costa del Sol - Andalúzia az európai kontinens legdélebbi csücske, itt majdnem összeér Afrikával. Innen a nyaralás alatt kirándulást tehetünk Granadába, ahol az Alhambra csodálatos falai között és virággal borított kertjében mesébe illő látványban lehet részünk.

Akciós ajánlatok

* A tájékoztatás nem teljes körű. Az akció pontos feltételeit keresd a www.quaestor.hu/travel oldalon. Az ajándék termékek 2010. május 20-tól vehetők át a QUAESTOR Pontokban, a készlet erejéig.

Oszd meg másokkal is!
15%
4490 Ft
3817 Ft
15%
9999 Ft
8500 Ft
Mustra