Trend Budapest – így öltöztök 6.

tb6-fokuszDivattanácsadónk Budapest utcáit járja – most a te öltözködésed van célkeresztben: követed-e a trendeket, figyelsz-e alakodra, megfelelő kiegészítőket hordasz-e…
A stylist kritizál, dicsér és jó tanácsokkal lát el, mit tegyél, és mit ne. Sorozatunk hatodik írása egy lehangoló öltözékről.

Ez így elég lehangoló! Színben és fazonban sem szerencsés választás. Előbbi olyan jellegtelen, utóbbi pedig néhol kifejezetten előnytelen. A csípő fazonú nadrág – rövid pólóval – kihangsúlyozza a kis pluszderékpárnákat, és szűk szára sem combban, sem hátsó fertályban nem szerencsés. Legyen több fantáziád! Ugyan lejjebb kissé teltebb vagy, de formás, egy kis odafigyeléssel igazán csinos lehetsz.

tb6

Tartsd szem előtt, a gömbölyded idomok szépségének titka a megfelelő tálalásban rejlik! Ez persze nem azt jelenti, hogy leplekkel kendőzd el magad, hanem hangsúlyozd előnyeid, akár bátrabb színválasztással is.
Inkább aljban válaszd a sötétebb árnyalatot. Felsőben nem a teljes passzos, hanem a lazább fazonok állnak jobban, vagy a szűkebb top fölé húzz egy pluszréteget, például egy zakót. A mélyebb dekoltázst bátran vállalhatod. A vastagabb sarkakra emelt, magasított papucs jó választás, nyújtja a lábad.

 

Fiatalos

A mell alatt szabott fazon bővülő aljjal jól leplezi az erősebb alsótestet. A mély dekoltázs és a feltűnő nyaklánc is a mutatósabb felsőtestre tereli a figyelmet. Kabátban az egysoros gombolású előnyös, hosszított fazonnal, amely a fenék alatt végződik.

tb6-1

 

Laza

A tunika lezserebb szabása és csípőt takaró hossza miatt illik bele a ruhatáradba. Gumírozott mellrésze kiemeli nőiességed. A felső jótékony takarásában még az egyenes vonalú, szűk nadrág is megengedett. Narancs árnyalata felüdít.

tb6-2

 

Nőies

Az A vonalú ruha is nyerő választás. Mellközépről induló, hosszanti hólja – amely a bőségéből adódik – nyújtja az alakod. Búzavirágkékje jól áll a szőkéknek, és nemcsak lebarnult bőrön mutat ragyogóan. Lágyan omló anyaga hullámzó vízre emlékeztet.

tb6-3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: C&A

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra