Trend Budapest – így öltöztök 5.

tb5-fokuszDivattanácsadónk Budapest utcáit járja – most a te öltözködésed van célkeresztben: követed-e a trendeket, figyelsz-e alakodra, megfelelő kiegészítőket hordasz-e…
A stylist kritizál, dicsér és jó tanácsokkal lát el, mit tegyél, és mit ne. Sorozatunk ötödik írása.

Ez az öltözék rendben van – legalább is egy piaci bevásárlásra –, sportos alkatodhoz a rugalmas, test vonalát követő póló és zsebes halásznadrág párosa laza és kényelmes. A fehér – fényvisszaverő tulajdonsága miatt – nyáron a legnyerőbb színválasztás, és ha kellően karcsú vagy, az sem számít, hogy teltebbnek mutat a valóságosnál. Szintén a szín jellemzője, hogy enyhén áttetsző, de te ügyesen megoldottad problémáját a stílushoz illő – csipkétől mentes – melltartóval.

tb5

A testszínű papucs igazán sokoldalú, ezt az összeállítást is jól kiegészíti – és még sok mindenhez felvehető.

Azért nem kell mindig ennyire konszolidáltnak látszanod, lehetsz merészebb vagy akár nőiesebb ebben a lezser stílusban is. „Próba cseresznye” – hátha még árengedményt is sikerül elérned a zöldséges bácsiknál. Itt van mindjárt a jó kis nadrágodhoz három különböző felső, mindegyikben mást és mást hangsúlyozhatsz.

 

Szexi vállak

Ez a pamuttop mély dekoltázsa miatt olyan trükkösen csúszik le a vállról, mintha csak véletlenül ejtetted volna le. Persze csak az egyiket engedd szabadjára, hogy megmaradjon az akaratlanság illúziója.

tb-5-1

 

Izgalmas dekoltázs

A mell alatt szabott felső megmutatja nőies oldalad. Átlapolós fazonja hol többet, hol kevesebbet enged láttatni a keblekből. Pertlijével szabályozhatod kényelmét, vékony spagettipántja pedig a legtöbbet mutat a válladból.

tb-5-2

 

Feszes has

Nyaknál ugyan zárt, de lejjebb annál többet megmutat a rövidített, retró póló. Csípő fazonú aljjal érvényesül leginkább, persze csak abban az esetben, ha nincs rajtad felesleges kiló.

tb-5-3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: O’Neill

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra