fehernemu-fokuszMindegy, hogy rejtenéd vagy hangsúlyoznád, sejtetnéd vagy megmutatnád, minden célra van egy megfelelő darab - fókuszban a méretes kebelfékek... Szexis, csipkés, modern, romantikus és elegáns darabok teltebb keblű nőknek.

 

 

 

Csipkés

Romantikus minta és szín. A mélyrózsaszín árnyalatú, mályva hímzett tüllcsipke, igazán különlegessé teszi a megjelenésed. Megerősített vállpántja biztonságosan tartja a nagyobb méretet, mindezt diszkrét csipkefedésben.

fehernemu-melltarto-bugyi1

 

Modern

A melltartó dísze a mintájából adódik, ami finoman csipkézi a dekoltázsod. Amennyiben szeretnél karcsúbbnak látszani, alsóként válassz has leszorítós fűzőt, ami anyagából és kiképzéséből adódóan képes centiket elcsalni.

fehernemu-melltarto-bugyi2

 

Divatos

A divatszínek a fehérneműben is követhetők. A felsőt, mellközepén két apró – az anyag színével megegyező -, Swarovski kristály teszi valódi ékszerré. Kerek popsihoz bátran húzhatsz tangát.

fehernemu-melltarto-bugyi3

 

Szexis

Mélyen dekoltált ruha alá ez a fazon passzol, nem kandikál ki alóla, épp csak a kebleidet domborítja. Olívzöld alapon, elasztikus tüllre dolgozott, lila virágok díszítik, amik a mell alatt és a vállpántokon is végigfutnak.

fehernemu-melltarto-bugyi4

 

Elegáns

A hímzett szegélyű virágos csipke alapanyag nosztalgikus hangulatba hoz. Merevítő karikás – ami a legkerekebb formát adja, alsó kosárrészen párnázott, hogy megemelje büszkeségeid – melltartója tökéletes megjelenést ad.

fehernemu-melltarto-bugyi5

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: C&A, Felina - Conturelle


Titkok, vágyak izgató csodái, megannyi történés kezdete. Van aki nézi, van aki viseli, van aki viselné, ha… Száz éve pedig még a francia császárnő sem hordta. Titkokat rejt és önbizalmat ad