Hat merész stílustrükk télre

A válltömés, a bőrleggins, az állatmintás szerelés és a boyfriend blézer elsöprően hódít ebben a szezonban - majdnem mindnek szenteltünk már egy-egy fétiscikket, most pedig azt mutatjuk be, hogy ezekből melyek a legdivatosabb kombinációk.

 cikk-tipus-oltozo-left

Háremnadrág hosszú csizmával

harem1 harem2 harem3

A térd fölötti csizmák az idei cipődivat slágerdarabjai, jól néznek ki a megszokott miniszoknyás, vagy teljesen szűk nadrágos és legginsszes összeállításban. A legújabb irányzatban azonban a csizmát háremnadrágokkal kell viselni, így két új divatirányzatot kombinálunk egyben.

Állatminta feketével

allatminta

 

allat1 allat2

Nem szeretem a tetőtől talpig állatmintás összeállításokat.  Aki szintén idegenkedik tőle, de nem szívesen maradna le az egyik legütősebb idei irányzatról, a párducmintáról, akkor próbálkozhat a következőkkel. Ha minden ruhadarab fekete, és egy darab pedig állatmintás, akkor ez a divatos részlet hangsúlyt kap a megjelenésben.

Bőrharisnya finoman

borharisnya2

A bőrharisnya kicsit közönséges viselet, ha rossz stílusban veszik fel. Nem kell feltétlenül annak lennie, minden a ruhadarabok párosításán múlik. Ha egy bő blézert veszünk hozzá, ahogyan azt Stella Mc Cartney is felvonultatta kollekciójában, akkor akár szolid összhatást is kaphatunk. Na jó, ez túlzás, de nem lesz ordítóan magamutogató és feltűnő az összeállítás, csak egyszerűen mai és merész.

Szürke barnával

szurkebarna2 szurkebarna szurkebarna3

A két visszafogott színt együtt sokan unalmasnak is gondolják, pedig valóban izgalmas kombót lehet belülük összehozni. Ha akár egy klasszikus szürke ruhához  barna bokacipőt választunk, máris különleges párosítást kapunk.

Férfiasan szexi

Kep-6ferfias

Sok férfias ruhadarab jelent meg a kifutókon idén is, jelezve, ezt az irányzatot is lehet szexissé tenni. Csak egy darabot kell kiválasztani a férfias stílusból, mondjuk egy blézert, s azt egy kimondottan nőies ruhadarabbal párosítani. Lehet alatta egy kivágott felső, vagy egy szexi miniszoknya, a kontraszt izgalmassá teszi a stílust.

Csillogó és szakadt

szakadtszakadt2

Ismét egy ellentét, ahogy az idei divat diktálja. A rongyos farmer egy flitteres blézerrel vagy felsővel meghökkentő. Most igazán bátran lehet játszani a stílusokkal és a legvadabb elképzeléseink sem tűnnek túlzásnak, ha kontrasztokról van szó. Ha az elegáns öltözékeket szakadt cuccokkal dobjuk fel, akkor biztosan nem fordulunk az egyhangúság zsákutcájába.

 

cikk-tipus-linkek

A válltömésben volt a Ewing nők ereje

Lady Gaga kikövezte a blézer útját

A divatvilág a szavannán született

Mustra