haloruha-fokuszHálószobánk intim szférájába a belépő lehet igézően szexis selyem, áttetsző muszlin vagy kényelmes pamut is, a választás attól függ, hogy esti öltözékünk csak éjjeli ágytárs vagy egyben a csábítás eszköze is.

Utóbbi trükkje az apró részletekben rejlik, mint a fénylő anyag, az áttört csipke, az izgalmas pántok, egy megkapó szín vagy éppen egy slicc – a megfelelő magasságban. Szép álmokat és kellemes kalandozást!

 

Tetszetős áttetsző

1. Hosszú elegáns

A háló nagyestélyije a földig érő, virágokkal borított muszlincsoda. Mellnél és alatta, hosszanti és keresztben futó rakások dekorálják. Szabása kiemeli karcsú derekad, és a lefelé bővülő, lágyan omló, könnyed anyagban királynőnek érezheted magad.

 

2. Dupla mini

Rómeódat várod? Júliaként hódíthatsz a mell alól bővülő hálóingben. Bőségét három soron vékony gumiösszehúzás tartja kordában. Áttetszősége dupla anyaggal lesz visszafogott – az alul sötétebb, felül világosabb barackszín hamvassá varázsol.

 

3. Fodros kétrészes

A falatka bébidoll kislányosan szexis, neked való, ha formás idomokkal áldott meg a sors. Anyagban repülő muszlinfodrok, fénylő selyem és átsejlő tüllcsipke, fazonban a mély dekoltázs és a dupla spagettipánt segít a hódításban.

haloruha1

 

Kényelmes pamut

1. Trópusi

A köthető spagettipánttal te döntheted el, hogy konszolidált vagy éppen mélyen kivágott legyen a dekoltázsod. Bővülő fazonja rejti, ha szélesebb a csípőd. Orchideamintája és diszkrét levelei trópusi szigetre repíti álmaidat.

 

2. Csíkos

Nem tartanak rabságban a csíkok, pink színével vidám hangulatú ez a minta. A legkényelmesebb fazon – egyenes vonalával és könyékig érő ujjával a teltebb idomoknak is előnyös.

 

3. Mályva

Elegáns a mályva-halványrózsaszín színpár. Tetovált hatású virágmintájával, felfelé futó indáival nyújtja az alakod. Csinos A vonalú, T ujjának köszönhetően felesleges varrások nélkül biztosítja az esti kényelmet.

haloruha2

 

Kényes fényes

1. Romantikus

Ha hosszú, formás a lábad, nem kell rejtegetned. A rövidke sortos fazon különös bájjal bír, áttetsző csipkeujj fedi a vállad, és tüllfodrok kerítik körbe a combod. Ha ezt választod, romantikus hangulatba kerülsz.

 

2. Egyszerű

Az egyszerűbb vonalak kedvelőinek szánt fazon, díszítés nélküli, élénk eperszíne mégis különlegessé teszi. Karcsú a derekad? Hangsúlyozd selymes pánttal, és hódíts sortban comboddal.

 

3. Fényes

Vedd figyelembe, hogy a magasfényű anyagok egy kissé teltebbnek mutatnak. Egy pizsamában is lehetsz szexis, ha kivágása mélyen dekoltált. Inkább aludni szeretnél? A fodros szemtakaró teljes sötétséget biztosít.

haloruha3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika

 

 

Mustra