A Vogue-nál tűsarokkal kardoznak

Zanza!

A francia Vogue főszerkesztője állandó harcban áll a lányával, ha az lapos sarkú cipőt szeretne felvenni – a magas sarok fétise a celebeknél is megjelenik, bemutatjuk Anja Rubik, Rihanna és mások csizmáit.

 cikk-tipus-ikon-left

Ahogyan azt már elemeztük, a combig érő szűk csizma a slágerdarab, az idei ősz a Pretty Woman plakátjának újraértelmezése. A celebek számára is beszerezték már a stylistok a legdivatosabb cipőket, akik nyilvános eseményeik alkalmával szorgalmasan bemutatták azokat.

Rihanna volt talán az első, aki magára öltötte Stella McCartney csodás hosszú csizmáit. Az őszi kollekcióban felvonult különleges darabnak Perforated Thigh-High a neve, az ára 1000 euro, s jár hozzá még 10 cm sarok plusz 2 cm platform. A csizma egy álom, apró lyukakkal díszített bőr, amelyek geometriai mintákat adnak ki. Ezzel a szürke kötött ruhával azonban egyáltalán nem passzol, habár külön külön mindegyiknek megvan a maga érdeme. A csizmának lényegesen több.
 
Kelly-RowlandA francia Vogue nagyasszonya Carine Roitfeld is szabad utat engedélyezett a hosszú csizmák divatjának. Ő már sokkal stílusosabban tette ezt, tiszta feketében, ceruzaszoknyával. A főszerkesztőnő egyébként a magas sarkú cipők megszállottja, soha még laposban nem lépett ki az utcára, talán otthoni papucsa is tűsarkú lehet. Lányával, Juliával is folyamatos összetűzésbe kerül, ha az véletlenül megenged magának egy egy kényelmesebb, lapos lábbelit.

Victoria Beckham, Anja Rubik és Kelly Rowland a Gucci modell mellett tették le a voksukat. Victoriának kicsit ijesztősre sikerült a szuperhősnő imidzs ezzel a fűzőszerű felsővel, nekem egyáltalán nem jön be. Annál inkább Anja Rubik sokkal lazább kinézete, aki bővebb szürke ruhát visel a magas csizmához, és látszik némi bőr is a szoknya és a csizma között.

Kelly Rowland egy Balmain miniruhával és egy szmokingblézerrel vette fel a csizmát, amely a legelegánsabb választás, de engem szintén megrémiszt, akárcsak Posh külseje. Inkább egy Drag Queen stílusához illik ez a szerelés.

penelopeÚgy tűnik nehéz eltalálni, mivel is kellene párosítani egy ilyen hosszú csizmát. Penelope Cruz-nak sem sikerült maradéktalanul. A Gucci modellek közül a velúrt választotta, és ráerőltette egy extra szűk farmernadrágra. Viccesen vágja el a lábát a csizma és a nadrág találkozásánál. A blézer is túl kicsi, túl szűk, hát, nem a legszerencsésebb kinézet.

A total black szerelés már egy fokkal elviselhetőbb, a bőrdzseki, a fekete póló és a fekete nadrág jobban mutat a csizmával, de még mindig nem az igazi

Carine-RihannaSajnos egyik hírességtől sem láttunk egy igazán jó összeállítást, miniszoknyával, boyfriend blézerrel, vagy egyszerűen miniruhával vagy akár leggings-szel. Anja Rubik kapja a legmagasabb osztályzatot, a többieknek pedig köszönjük, hogy megmutatták, hogyan ne viseljük a magas csizmánkat.

 

cikk-tipus-linkek

A pretty woman ihleti a csizmatrendet
A combig érő, szűk csizma az ősz sláger darabja, ez a fazon egykor Julia Roberts lábát tette végtelenné. Divat a szegecses, rocker stílusú bokacsizma, és az állatmintás balerinacipő.

Beyoncé háborúban áll a stlystjával
A nemzetközi hírességek megjelenésén elképedve öltözködési tanácsadónk összeesküvés-elméletet gyártott arról, miért fontos Amy Winehouse-nak a kőművesdekoltázs, vagy Lady Gagának a világ legrondább ruhái.

Blogmustra