Mihalik Enikő földije a Devergo arca

A Mihalik Enikőhöz hasonlóan békéscsabáról származó modell a Puma és a Triumph kampány után két, fiataloknak szóló reklámban is főszerepet kapott.

A 21 éves Szikszai Johanna karrierje úgy tűnik, igazán beindult: az őszi kampány után megkapta a New Yorker Fishbone Sisterének tavaszi-nyári reklámait is, és ő a Devergo 2012-es tavaszi/nyári arca.

A 2007-ben az Elite Model Look-on feltűnt modell nem új a szakmában, volt már a Puma napszemüvegkampányának arca és kétszer is felkérték a Miss Triumph fiataloknak szóló fehérneműinek népszerűsítésére, de ismerős lehet Tóth Bori, a Magistral vagy a Gant reklámfotóiról is – sportos alkata miatt a 175 centi magas Szikszait előszeretettel fényképezik fürdőruhában vagy fehérneműben.

A Visage Model Managment modelljét olyan neves divatfotósok örökítették már meg, mint Bruce Weber és Ellen von Unwerth, aki erotikus jellegű képeivel vált ismertté a nyolcvanas évek legvégén – írja a Glamour. Szikszai New Yorkernek készített reklámját alábbi kisfilmben találja:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek