Drága hippiruhák hipstereknek tavaszra

Freja Beha Erichsen után Marta Hunttal reklámozza drága hippi ruháit a Free People tavaszi katalógusában. Ha szakadt farmerre vágyik 44 ezer forintért, vagy átmeneti színes kabátra közel 155 ezerért, rendelhet.

Az 1970 - es évek óta a meggazdagodott hippiket bohém ruhákkal ellátó Free People minden hónapban elkészíti lookbookját. Februári katalógusát Anna Palma fényképezte New Yorkban, bár a képekből ez nem igazán derül ki.
A 'Color Me Pretty' névre keresztelt lookbookban a rózsaszín -  szőke hajú Martha Hunt mutatja be a márka már nyárias, kényelmesnek tűnő bohém, kötött, csipke és farmer együtteseit. Az 1989-ben született amerikai modell szerepelt a Free People 2011-es tavaszi 'Primal Scream' nevű egyel vadócabb darabokat bemutató sorozatában is.

A céget Richard Hayne alapította akkori feleségével, Judy Wicksel a Pennsylvaniai egyetem közelében a hetvenes években. Azóta többször új életet leheltek a Free People stílusába, hogy egy érettebb, kortárs, kiváló minőségű anyagokkal dolgozó márkaként mutatkozzanak be a piacon. Mára három márkát tudnak a magukénak, az Urban Outfitters-t, a Free People-t és az Anthropologiet. Haynet a 2008-ban készített Forbes Magazin listája szerint Pennsylvania 40 leggazdagabb embere között tartják számon.

A Free People 2004 októberében nyitotta meg online boltját, a FreePeople.com-ot, így a fesztiváldivatot és woodstock hangulatot világszerte kedvelők borsos áron, de egy kattintással hozzájuthatnak koncertrejárós ruhájukhoz. A webshop nagy sikert aratott világszerte, megfizethetőnek igaz nem mondható, de hazánkba is szállítanak, tehát aki szakadt farmerre vágyik 44 ezer forintért, vagy átmeneti színes kabátra közel 155 ezerért az ne habozzon, azonnal kattintson.

Itt pedig egy kisfilm egyik kedvencünkről, a Lagerfeld "asszisztensével" smároló Freja Beha Erichsenről, aki szintén a cég idei reklámarca:

Oszd meg másokkal is!
Mustra