Szadomazo kutyaruha az új trend

Ékszereket reklámozó malacok után kutyák pózolnak szado-mazo szerkókban a Vice Magazin hasábjain.

Kattintson a képre az összes kutyás fotóért!
Kattintson a képre az összes kutyás fotóért!

2010 szeptemberében az orosz Vogue szerkesztősége úgy döntött, hogy kismalacokat cicomáz fel drága Chopard ékszerekkel egy fotósorozathoz. A bizarr trend  idén sem csillapodott, januárban a lengyel Viva! Modában is készült egy Piotr Stoklosa által fotózott sorozat igazgyöngyökkel és magassarkú cipőkkel pózoló rózsaszín malacokkal.

Ezzel a - számunkra felfoghatatlan -  jelenséggel nem is az a baj, hogy lassan még a láncra vert kutyáknak is ki lesz lakkozva a körme, vagy kutyamodellversenyre jár minden második lakótelepi eb, hanem az, hogy ezeket a szőrös modelleket nem kérdezi meg senki arról, van-e kedvük kutyaruhában járni. És persze az, hogy ha kérdeznék őket, sem tudnának igennel vagy nemmel válaszolni.

A vonulat legújabbjaként a Vice „Doggy District” című fotósorozatában szomorú képű kutyákat öltöztet fel szado-mazo ruhákba és egyéb, a kutyaléthez szerintük elengedhetetlen szerelésbe, Asher Levine kutya-stylist (!) és Bryan Derballa fotós közreműködésével. Önnek tetszenek az állatos divatfotók vagy erőltetettnek találja a dolgot?

Oszd meg másokkal is!
Mustra