Ördög Nóra luxus hótaposó arca lett

Az idei extrém csizmatrendbe beleillik az az új márka, amelyet Ördög Nórával hirdetnek. Idén egyébként még mindig divat jetilábat viselni karcsú lábszáron, még nagyobb divat a szőrmés gumicsizma és végre a lapos sarok is, hogy legalább járni tudjunk a hóban.

Magyarországon is kapható már a luxus csizmamárkának tituált Sorel, amelyik a piacra lendületesen lépett be azzal, hogy a már oly sok mindenre használt magyar celebvilágból válogatott reklámarcot.  A csizmát Dombovári Vanda és Ördög Nóra reklámozza. A számukra kiválasztott modellek 55-75 ezer forintért kaphatók.

A meghökkentő csizma a divat

A Joan of Arctic modellnek vízálló a külső része, hegesztett varrásokkal és szőrmebéléssel egészítették ki. A Sorel Ridge külseje vízhatlan bőr, a csizma inkább átmeneti jellegű, nem túl meleg.

Ez a márka meglehetősen feltűnő darabokat kínál, úgy látszik, ideje hozzászokni, hogy a 2010-es csizmatrend a meghökkentő megoldásokról szól. Íme az idei tél legnépszerűbb fazonjai.

A női jetiláb

Hiába, amíg a fashion police hivatalba nem lép, addig rendszeresen visszatér majd a divatba a

klasszikus Ugg. A legbizarrabb mind közül a barna, hasított bőr csizma, de megjelentek a piacon a férfiakat kevésbé riasztó, hosszabb szárú, kötött Uggok is. A hótaposó kategóriában a míves, steppelt városi csizmák is megjelentek, amelyek munkahelyre ugyanúgy felvehetők, mint egy kései szüretre.

A magas szárú, színes mokaszin is divat, de ehhez nincs mit hozzáfűzni, legfeljebb a reményt, hogy egyszer kimegy a divatból.

A gumicsizmákban rejlő lehetőségek

A gumicsizma az ősz slágere volt, amelyet már júniusban be lehetett törni, tekintve, hogy egész hónapban esett az eső. A téliesített gumicsizmák a szezon igényeinek megfelelően megjelentek már, szőrmebéléssel kaphatók sokféle színben. Azt, hogy tavaszra, hogyan alakítják át a gumicsizmákat, még rejtély, nem lepődnénk meg a nyitott orrú monstrumok megjelenésén egy olyan országban, ahol még a Mikulásos Crocs is menő.

A térden felül érő fazonok

Korábban a térdig vagy térden felül érő csizmák kifejezetten magas sarokkal voltak kaphatók, a tavalyi csizmatrendet a Pretty Woman ihlette, idén azonban a tervezők empátiájának köszönhetően megjelentek a lapos sarkú csizmák is. Ezekben legalább járni lehet, és nagyobb felületen tapadnak a talajhoz, amelynek ebben a szezonban a jég és hó az alapfelszereltségéhez tartozik.

Vanda egy Joan of Arctic modellben
Vanda egy Joan of Arctic modellben
Oszd meg másokkal is!
Mustra