A rövid női haj a legszexisebb frizura

A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Emma Watson és Chanel Iman a műfaj legjobbjai.

Lehetséges, hogy a több forgalomba helyezhető alapanyagért lobbizó parókakészítőknek köszönhetjük az új hajtrendet. A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Idehaza Tornóczky Anita és Szekeres Nóra lett a rövid haj ismertebb nagykövete, a nemzetközi divatban a színésznő Emma Watson és a topmodell Chanel Iman képviseli ezt az irányzatot több más híresség mellett.

emma watson

A Harry Potterban serdült angol színésznő az amerikai Marie-Claire decemberi címlaplánya lesz, mindezt mézszínű, tépett hajjal teszi. Ez az ősz a divatmagazinos megjelenések szempontjából termékeny Emma Watson számára, a brit Vogue is épp nemrég fejezte be a retust a vele készült divatsorozatában.

rosachacampaign7

Chanel Imant elnézve a rövid haj jó pr-t kapott idén ősszel. A brazil Rosa Chá 2011-es tavaszi kollekcióját ezzel a fényesre waxolt, sima frizurával hirdetik. A 98 óta létező márkára jellemző, hogy kollekciói vagányak és szexisek, ezért is választották modelljüknek az afro-amerikai-koreai és még ki tudja, hány szép őssel rendelkező modellt.

naty5

A dán Freya Beha Erichsen mellett az androgün modell kategóriában egy ideje feltűnt Naty Chabanenko szerepel Carly Cushnie és Michelle Ochs 2011-es tavaszi kollekciójának a kampányában. A modell szintén a legdivatosabb, klasszikus fazonú, fényes, rövid hajat viseli, amivel a jelek szerint ebben az időszakban minden formabontó szettet el lehet adni.

A fodrászok szerint a rövid haj leginkább a ovális arcformájú nőknek áll jól. A szögletes arcformához rövid haj esetén messziről kerülendő a tömör, rövidre vágott frufru, háromszögletű archoz inkább a tincses frufru áll jól.

A folytatásban a legjobb rövid frizurák vágását mutatjuk meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra