Fotózd magad és nyerj! Ön-styling a Szigeten

Felvehetsz egy laza kánikularuhát, vagy horgolt bikinifelsőt a hajadban virággal, de akár gumibelsőből gyártott petit noirt is. A Sziget a nyár divatshow-ja. Vegyél részt a WAMP-pal közös akciónkban értékes nyereményért!

Évek óta arról hallani, hogy a Szigetről eltűntek a punkok, a levitézlett gruftik pedig most már trendi vámpírkülsővel siratják a régi időket. Mi nem hiszünk ebben, amikor körülnézünk, nemcsak Cicamen inváziót látunk, hanem azt is, hogy ennyi őrült fesztiválszett sehol máshol nincs. A Sziget még mindig a nyár legnagyobb divatshow-ja, így arra buzdítunk titeket, hogy vegyetek részt a WAMP-pal közös akciónkon, kint, a fesztiválon.Fotózzátok le a saját fesztiválozós szerelésetelet, vagy pedig keressétek a Mini-WAMP-ot a Szigeten, és ott gyűjtsétek össze designer ruhák és kiegészítők közül azokat, amelyeket szívesen felvennétek.

Három kategóriában lehet nevezni:

Fesztivál Sikk (lényegében bármi belefér)

Etno Sikk (mintás, virágos, laza kánikularuhák, maxiruhák, horgolt bikinifelsők, minden mennyiségben viselhető ékszerek, ajánlott kiegészítő: virág a hajban)

Hardcore Sikk (minden veszélyes szettet üdvözlünk, magadra ránthatsz egy gumibelsőből készült petit noirt is)

A fotótokat elküldhetitek a palyazat@wamp.hu-ra.

A fődíj: 50 ezer forint

A beérkezett fotóitok egy galériába kerülnek a Facebookon, ahol szeptember 5-ig like-olással lehet szavazni a legjobb képekre. A legtöbb like-ot /szavazatot kapott styling egy 50.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amelyet válogatott WAMP-os tervezőknél vásárolhat le 2010 végéig.

A Dívány szerkesztősége már két kategóriában kipróbálta magát. Elsőként a Fesztivál Sikket mutatták be a szerzőink, ahogyan Kurucz Zsuzsi stylist elgondolta. A következő fotós akciónkon az Etno Sikk került sorra.

Már készülünk a harmadikra is. Miután a WAMP Lakatos Sándor divattervezőt választotta a Hónap Designerének, ezért döntöttünk az extravagáns Hardcore Sikk mellett.

Lakatos Sándor férfiaknak tervez látványos és emlékezetes darabokat. Az alapokat iskolában és a családi varrodánkban sajátította el, de alapvetően autodidakta. Japánból megkeresték azzal, hogy írnának róla, és nem sokkal később egy keményfedelű divatkönyvbe kerültek be munkái. Írtak róla New York-ban, interjúkat adott már nemzetközi magazinoknak, internetes újságoknak. Szeptemberben irány Párizs, ahol a Buro pr-cég szervezésében több magyar tervezővel együtt tart divatbemutatót.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek